Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Új íróink is beszálltak a hétvégi játékőrületbe, lesz itt Dark Souls 2, FIFA 14, Dead Nation, de persze a Guild Wars 2 sem maradhat ki sorból. Ahogy egyik héten sem. Vajon ki miatt?

Hirdetés

mazur - Eredetileg azt terveztem, hogy folytatom a Dark Souls II-t, de mivel ha apa ideges akkor apa egy állat, ezért lehet hogy a hétvégén a családomra való tekintettel maradok valami vidám és egyszerű játéknál. Francokat, Dark Souls II lesz.

Mocsy - Utolsó hétvége a Reaper of Souls megjelenése előtt, még él az 50%-os tapasztalati pont bónusz, azt azért illik kihasználni. A terv persze már csütörtök este teljesítve lett (100-as paragon), de az új rendszernek hála még mindig van értelme darabolni a démonokat a zsíros zsákmány mellett. Azért nem feledkezem meg arról, hogy süt a nap is és 21 fok lesz hétvégén, szóval egy kis kerti foci is belefér a gyerekekkel (persze csak akkor, ha ki tudom robbantani őket az Xbox-PC-apa okostelefonja szentháromság elől).

HP - Dead Nation: Apocalypse Edition fut most PS4-en, egyelőre nem látom, hogy miért is lenne ez jobb, mint az előző generációs változat, de nagyon jól elvagyok. Kivéve, amikor sikoltozva menekülök, felidegesítem magam, amiért a Checkpoint előtt kaptak el a zombik, ismeretlen anyákat szídok, sírok kicsit a zuhany alatt magaztpózban, aztán megyek vissza játszani. Fő a pihenés.

daev - Családi és baráti zsúrokkal szabdalt hétvége ez, de természetesen azért szakítok majd időt az online pajtásokra is. Az szinte biztos, hogy meg kell öletnem a fullgeares karakteremet, Stefánt, úgyhogy rajta is ütünk Elektrón! Emellett vasárnap este még Titanfallozni is kell majd egy kicsit, amibe lehet, hogy titeket is belevonunk.

Paca - A március végig családozós, úgyhogy akármennyire is nehezemre esik, minden hétvégén ingázok Budapest és a festői Salgótarján között. Most kivételesen nem viszek semmilyen konzolt haza, mert túl elfoglalt leszek ahhoz, hogy komolyabban játsszak (és egyébként is, majd Forzázunk fater Xboxán, ha minden kötél szakad), de mobilon továbbra is próbálom háromcsillagozni az Adventure Time - Card Wars minden pályáját, illetve megnézem, mit hozott az Assassin's Creed: Pirates új frissítése.

Stöki - Én a "gyűjtsük be a csempét, villanykapcsolókat, új lámpákat meg a többi baszt a közelgő lakásfelújításhoz" játékot játszom majd.

Grath - Szabad perceimet mostanában a Dark Souls II sötét és lehangoló birodalmának felfedezése tölti ki, és ez várhatóan most hétvégén is így lesz. Persze naponta egy-két Titanfall-szintlépésnek is bele kell férnie, és az sem lenne gond, ha a lassan egy hónapja szép lassan nyúzott Phantasy Star 2-ben ismét tudnék előrehaladni egy kicsit...

Nightwolf - Pár kör Karka farmolás a Guild Wars 2-ben, csakhogy dagadjon a tarsoly, de mindenképpen belepillantok a (jaj de hosszú a címe) The Incredible Adventures of Van Helsing második felvonásába, ugyanis a szörnyvadászról később nyomtatott kiadásban is véleményt kell majd formálnom, ezért nem hazudhatok akármit. Mondjuk de...

Dudu - Hosszú idő után visszatértem a FIFA 14 online arénáiba, de ahogy egyre feljebb jutok a ranglétrán, annál hamarabb fogy el a türelmem, olyan mocsok dolgok történnek. Ilyenkor faarccal megvárom a meccs végét, kilépek a játékból, és inkább beizzítom a Jedi Knight II-t, ami még mindig remek. És legalább nem is idegesít fel. Szóval ha egy lány kérdezi, a hétvégi program foci és Erősítés, de mi tudjuk, mit is jelent ez valójában.

BZ - Picit meg vagyok keveredve, mint vasorrú bába a mágneses viharban. A CoD: Ghosts-ról tényleg pár nap alatt kiderült, hogy a csúcs grafika és effektek alatt egy agyig szkriptelt, nulla szabadságfokkal rendelkező játék lapul, szóval abba is maradt a dolog. Ugyan visszaraktam a 4 hónapja galádul elhagyott WoW-ot is, de valahogy az új kieg érkezéséig itt sem éreztem azt a hűdenagy monyót. Belekezdtem újfent az L.A. Noire-ba is (basszus, több éves játék, és azóta se láttam máshol ilyen tökéletes szájszinkront és arcmimikát), de a legtöbb időmet most az veszi el, hogy az új lemezem összes dalához csináljak egy szöveges videót. Bizony, a klipek kora lejárt (bár az is készül), az emberek zenét hallgatni járnak YouTube-ra. Szóval, engedelmetekkel az egyik új dalt biggyeszteném be: a poligonok száma nem épp 2014-es szintű, a játékmechanika döcög, az AI béna, de a zene, kérem, a zene... Április 5-én pedig koncert a Bázis klubban, gyertek, lesz ott GS arc dögivel!

Sophiaso - Az "évek óta a polcomon lévő, de soha elő nem vett Xbox 360-as játékok mustrája" című questet kezdtem el pár hete. Ezen a hétvégén a a Final Fantasy XIII-2 lesz terítéken, az előző részt imádtam, csak ott is 30 óra játékidő után indultak be a dolgok, így kicsit félve kezdek bele ebbe az epizódba..

Szada - Mivel a hétvégére nagyon szép időt mond a Németh Lajos bácsi, ezért legfőképp a családdal lazulunk majd a kertben, lehet hogy némi sütögetés is lesz, viszont ha stealth képességeimet felhasználva sikerül néha-néha besurrannom úgy, hogy ne vegyenek észre, akkor valószínűleg kipróbálom majd a Path of Exile-t, amiről rengeteg jót hallottam már és ráadásul ingyenes is.

Gyu - A Godus 2.0 béta eléggé lefoglalja a napjaimat, a változások jót tettek a játéknak, így lassan a népesség ezer fő fölé növekszik. Egy-két hete szerettem volna kipróbálni a Citadel-t, akkor nem maradt rá idő, most viszont miondenképp megnézném legalább az elejét, hgoy milyen. MMO fronton változatlan a WildsStar és a Star Trek Online kettőse, ez utóbbiban a Tüköruniverzumos Terránok invázióját verjük vissza nap mint nap.

Ancsaa - Ezen a szép tavaszi hétvégén is folytatom Neverwinteres pályafutásom, mert hosszú út áll még a 16-os szintű fél-elfem előtt, illetve a héten az Assassin’s Creed legújabb részéről kiszivárgott híreken és képeken felbuzdulva talán belekezdek a Revelations-be, mert eddig még nem volt hozzá szerencsém. A legújabb részt viszont tárt karokkal várom, és reménykedek, hogy talán PC-re is megjelenik majd. Mert ha nem, kénytelen leszek beszerezni a Unity miatt egy Xbox One-t.

Kaci - Az eredeti elképzelés az volt, hogy a hétvégémet egy jó kis WildStar béta maraton teszi ki, melynek szüneteiben egy kis Titanfallal mozgatom meg elgémberedett végtagjaimat. Mindez még azelőtt volt, hogy felhívták a figyelmemet a Hungexpón zajló Autó, Motor és Tuning Show-ra, és hát ki ne töltene szivesen 3 napot dübörgő mélynyomók és köldökig kivágott női felsők között? Ki is költöztem két Playseattel, hogy mindenkit megverjek Gran Turismo 6-ban. Amikor meg épp nem játszom, van időm gyönyörködni a hostess lánykák lélegzetelállító... mosolyában.

Tonight - Mivel igen kemény és kaotikus hetet zártam, ezért a hétvégén úgy gondoltam, hogy valami pihentető és békés játékkal ütöm el az időd, mint pl. a Minecraft vagy a világ legkevésbé feszült játéka, a FEZ.

- Az a helyzet, hogy bár megvettem a Humble Indie Bundle 11-et, a csomag jobbnál jobb játékai közül eddig csak egyet kezdtem el, ez pedig nem más, mint a Guacamelee!, amit folytatni is szeretnék. A csomag tartalmából ezen kívül kacsintgatok például a FEZ felé, bár lehet, hogy ez későbbre csúszik, ugyanis az, hogy az idei BAFTA Awardson díjat kapott a Papers, Please, eszembe juttatta, hogy bizony még azt sem fejeztem be. Hát hogy hozok így dicsőséget Arstotzkának?!

Dutchman - Nos az hétvégémet nagyjából a South Park: The Stick of Truth fogja lefoglalni PlayStation 3-on. Ma jutok hozzá a kicsikéhez, így kötelességemnek érzem azt azonnali hatállyal el is kezdeni. Fingcsaták, vörhenyesek és hajléktalanok püffölése, Jézussal bújócska...jövök már! Aki esetleg szeretne belenézni a South Park új játékába, de még nem sikerült beszereznie, annak ajánlom Sirius és Daev végigjátszásának videóit, de ha rám hallgattok beszerzitek... minél hamarabb.

És ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)