Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A szerkesztőség egy része a debreceni PlayIT hangulatát fokozza, míg a többiek többnyire játékkal töltik a hétvégéjüket.

Hirdetés

Bízunk benne, hogy a debreceni PlayIT-en nem hagytátok ki a lehetőséget, hogy a BZ és gyöngyhajú lá.. Daev kombót meghallgassátok a Nagyszínpadon vagy épp lepacsizzatok a többiekkel, de ha a gép előtt vagytok, akkor azért azt is megmutatjuk, hogy mivel töltjük még a hétvégét és ezt kérjük tőletek is kommentben. 

Chavalier - Bő tíz óra után még mindig csak a The Witcher III: Wild Hunt felszínét kapargatom, tehát nem kérdéses, hogy vasárnap mivel próbálom kiheverni a debreceni PlayIT megpróbáltatásait. Egyébként pedig nem bánnám, ha segítenétek eldönteni egy fontos kérdést: Vörös, vagy inkább fekete?

mazur - Nos, ha ezeket a sorokat péntek délután írva nem épp Debrecen felé döngetnék az M3-ason (aki egyfajta mintát vél felfedezni ez és a PlayIT között, az ráérzett), akkor én is a The Witcher III-mal játszanék. Tegnap éjjel belekukkantottam az első néhány órába és teljesen le vagyok nyűgözve. Persze itt van a kissé vakmerőn időzített PS4-es Arcania: The Complete Tale is, de hát na. Na.

Paca - Szombaton nekem is Debrecen és PlayIT, de vasárnap végre nem ügyelek a GSO-n, úgyhogy dolgozhatok a print cikkekkel. De hát ettől szép ez a szakma. Amikor egyik sem, akkor gyakorlok League of Legends-t a következő GameNightra nagyon.

BZ - Debrecen, PlayIT, nagyszínpad Daev mesterrel - egyrészt kiváló kombó, másrészt viszont a hajnali fél ötös ébredés kissé torkoncsapja a szervezetemet, általában akkor szoktam végre elaludni. Mivel a valószínűsíthető éjszakai hazaérkezés és a másnapi maratoni zenekari próba között csak pár óra telik el, még azt az elképzelhetetlent is el tudom képzelni, hogy a hétvégén nem indítok el semmilyen játékot. Vagy csak egyet, és az a fejembe épített Sleeping Simulator 2015. Kell az energia, mert csütörtökön az After Cryinggal játszom a Művészetek Palotájában szimfonikus koncertet, aztán pénteken Unplugged Pressure duó, Queen átiratok zongorára és énekre. Jövő hétvégén pedig jön a két napos Prog Heaven Fesztivál, ahol egyszer és utoljára színpadra állunk a Wendigóval, valamint a szólócsapatommal is tiszteletünket tesszük. Tényleg, nem jöttök? (Annyit elárulok, hogy a Prog Heaven fesztivállal kapcsolatban nemsokára indul is egy kedves kis nyereményjáték itt a GSO-n, ha HP is úgy akarja).

Nightwolf - Gondolkodom, hogy újrakezdem a South Park: The Stick of Truth-t, mert gépújrarakáskor elszálltak a mentések - ezért sírtam is pár szonettet -, de lehet, hogy a végén csak egy kis Guild Wars 2 fér majd bele ebbe a két napba.

Sophiaso - Egész hétvégén családozás és múzeumozás lesz, de ha mégis játszanék, akkor valószínűleg a Broken Sword 1-et fogom újra elővenni. Örök szerelem!

daev - Nem fogok nektek hazudni, természetesen nagyon szívesen süppednék sörhasig a kanapéba, és tolnék indokolatlan mennyiségű órát a The Witcher 3-ba a hétvégén, de a debreceni PlayIT édes kötelesség ehelyett. Feltehetően kicsit kevesebb lesz a kanapé. Jaj, sikerült rágyógyulnom a The Room nevű iOS játékra, úgyhogy ha nem alszom el utazás közben, akkor végigtolom a második részét is. Egyszerűen zseniális.

Stöki - Részemről viszont kanapé, süppedés és trollolo. És persze Wiedźmin 3: Dziki Gon rogyásig.

- Szombaton én is Debrecenbe látogatok a PlayIT-re utazó GS-kontingenssel, ha viszont minden jól megy, vasárnapra egy kis Project CARS van tervben. Persze először rá kéne jönnöm, miért vibrál valami eszeveszetten a játék képe...

Tonight - Én ezen a hétvégén sajnos rá kell feküdjek a felkészülésre, így a PlayIT ezen a hétvégén csak itthonról tartom a frontot a GSO-n. Ha sikerül egy lélegzetvételnyi szünetet tartanom, akkor azt is egy kis sorozatnézés fogja kitölteni, ugyanis iszonyatosan rá vagyok pörögve a The Flash zseniális első évadára. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

HP - Mondanám, hogy The Witcher 3 (mert itt van, és az irányítást leszámítva zseniális), de sajnos teheneket kell ölnöm. Muszáj.

Szada - A Batman: Arkham City főszálát már sikerült végigvinnem, de akadnak még teljesítetlen mellékküldetések, gyűjtögetni valók és kihívások, amik hátravannak, valószínűleg ezeket fogom majd sorban kipipálgatni és nem mellesleg úgy várni a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenését, mint a messiást. 

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)