Hirdetés

GameStar játékajánló - ezekkel játszunk a hétvégén

|

A négy napos hétvége mindig jó dolog, főleg, ha játékra is van idő közben. A GameStar csapat most színt vall, adjatok ti is tippeket nekünk.

Hirdetés

A hétvégén mindenki pihenni tér, kivéve azokat, akik a munka miatt játszanak. Lássuk, hogy kis csapatunk tagjai mit gyalulnak majd a következő napokban, aztán pedig osszátok meg velünk, hogy ti mivel töltitek a hétvégét.

HP: A hétvégén erős front-hatás várható, ami időm akad, azt a Battlefield 1-be tolom be, minden hibájával együtt nagyon magába szippantott a játék, a kampányon kívül csak a Conquest multis mód pörög, imádom.

daev: A hétvége olyan hosszú lesz, hogy nem csak egy kis Destiny hard raid és Division patch-ellenőrzés fér majd bele, hanem egy kis baráti társasozás is.

Mocsy: Oly sok a tennivaló és oly kevés az idő. Vidékre viszem a gyerekeket őszi szünetre, közben halottak napi megemlékezés is lesz, szóval keveset leszek csak gépközelben. Ebbe a szűkre szabott időbe kell belezsúfolnom egy kis Civilization-t (az eddigi beletett húsz órát kevésnek tartom egy igazán jó teszthez). Ráadásul megnyíltak Karazhan kapui is, oda is vissza kellene látogatnom. Letöltöttem a négy gigás megapatch-t is a Divisionhöz, órákra el tudok veszni New York utcáin, annyi jó lett az átdolgozott játék. Amúgy az óraátállítással most nyerek egy órát? Mert akkor örülünk...

Paca: A héten sokat utazott a szerkesztőségi PlayStation VR, de most visszatalált hozzám, úgyhogy a hosszú hétvége végéig le sem veszem a fejemről. Kivéve ha rosszul leszek, mint itt:

Somi: Egyéb elfoglaltságok mellett, párommal új puzzle-t vettünk. 2000 darabos Magna Carta....hajrá. 

TÁ: Mivel én a megjelenéskor nem erőltettem sokáig a játékot a The Division sztorijának befejezése után, az 1.4-es frissítést gyakorlatilag nekem találta ki a Ubisoft. Úgyhogy a hétvégén valószínűleg a különböző bandatagok kilyuggatása lesz a program a szokásos Overwatch mellett.

Csirke: Végre landolt nálam a Titanfall 2 tesztpéldánya, úgyhogy a hétvégét óriásrobotok testébe zárva fogom eltölteni. 

Tonight: Minimálisan lerombolt a tegnapi GameNight, úgyhogy valószínűleg vegetálni fogok a hétvégén. Az irodalomkutatás mellé valószínűleg bekapcsolok néhány epizódot a Bojack Horsemanből.

Kaci: Jelenleg nagyon utálom Csirkét, amiért nála landolt a Titanfall 2 tesztpéldánya, de szerencsére bőven van dolgom ahhoz, hogy ne unatkozzak a hétvégén. Azért a nagy munkában talán 2-3 Rainbow Six: Siege kör bele fog férni.

Hunter: Még tart az Overwatch halloweeni event úgyhogy nagyrészt ott fogok dobozokat farmolni (ha a Mercy skin kiesne, nem lennék szomorú), aztán elmegyek bevásárolni megfelelő mennyiségű kávét, energiaitalt, koffeint, bármit, ami ébren tart majd vasárnap hajnalban a League of Legends világbajnokság döntője alatt.

És ti mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)