Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A GameStar Online megújult, de a hétvégi játékajánló maradt a régi.

Hirdetés

Ez lesz az első hétvégi játékajánló, amit a megújult GSO-n olvashattok. Bár jelenleg is szinte mindenki azon ügyködik, hogy az új oldal összes apró hibáját orvosoljuk, azért természetesen ezen a hétvégén is szánunk egy kis időt a játékra.

HP - A GSO megújulás közben egy-két napi küldetés a The Divisionben, és egy kis Zen Pinball 2, hogy nyugtassam az idegeim. Jön az Alienes csomag, már próbálgatom, király lesz nagyon!

Paca - Most épp a DiRT Rally tetszett meg nagyon. Olyan óvatosan fogom a kontrollert, mintha porcelán lenne, hogy nehogy csak egy kicsit is túlhúzzam a kormányt vagy túlnyomjam a gázt, és duplán pördülve az árokban landoljak. Fura ez azok után a versenyjátékok után, amikben szinte fel sem kell engedni a gázt.

Kaci - A Division után kis csapatunk átnyergelt a Borderlandsre, így most az első rész kooperatív kampányát toljuk, egyelőre nem túl effektíven, mert fél perceként felborulunk a kocsikkal. A hétvégén azonban nem ez, hanem a Quantum Break PC-s változata lesz terítéken. Bízom benne, hogy a kezdeti hibákat mostanra sikerült kiküszöbölni, és akkor jó kis kalandnak nézek elébe.

BZ - Hétvégén utazgatok, mert utazni élvezet, ahogy ezt annak idején a KFT is megmondta. Épp ezért legfeljebb némi mobilos játszadozás lesz, de hátha vasárnap este be tudok egy kicsit ülni a gép elé, ahol megnézem, sikerült-e valami újat beépíteni a tenger alatti (ráadásul idegen bolygó tengere alatti) túlélős játékba, a Subnauticába.

Szada - A szombatot várhatóan utazással és a családdal töltöm, többek között az anyós 60. születésnapját ünnepeljük, vasárnap pedig ha lesz rá idő, akkor Euro Truck Simulator 2 lesz terítéken, mert valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva képes teljesen kikapcsolni a kamionvezetés. 

daev - Én most már nagyon szeretném folytatni a Borderlands-t, de valahogy mindig van egy kis szeparatista, aki miatt halasztani kell. Ugye, Paksi? Egyébként őrült társasozás lesz a hétvégén, illetve hamarosan költözünk is, úgyhogy talán az sem lenne baj, ha nekiállnánk pakolászni egy kicsit.

Nightwolf - Mind meg fogunk dögleni! Don't Starve Together, amíg élünk!

- Nekem eddig valahogy (majdnem) teljesen kimaradt a Rocket League, úgyhogy most ezzel a csodás sporttal ismerkedem az ingyenes hétvége alatt. Szerencsére a hozzám hasonló újoncok beáramló tömegei miatt még van is esélyem beletanulni kicsit a játékba, mielőtt péppé zúznak a profik.

Tonight - Az a baj, hogy van valahol egy Excel táblázatom, amiben összeírtam, hogy milyen játékokat szeretnék bepótolni, de szavakba nem tudom önteni, hogy mennyivel egyszerűbb újra elővenni a The Last of Ust vagy a BioShock első részét (ami egyértelműen a sorozat legjobb része, fight me IRL).

Csirke - Az Adam's Venture: Origins tesztelése a kötelező feladat, de emellett remélhetőleg egy kis Dark Souls III is belefér. Még mindig van egy opcionális boss, aki nem akarja tudomásul venni, hogy kettőnk közül ki a keményebb élőhalott. 

És ti mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)