Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egy helytelen tükörfordításból eredő rettenetes szóviccel élve túlórázik a szerkesztőség apraja-nagyja.

Hirdetés

Tegye fel a kezét, aki nem hitte volna, hogy sikerül egy újabb játékra oly mértékben rácsúsznunk, hogy már az eget kémlelve is beindul nálunk a pavlovi reflex.

Paca - Az elmúlt egy hétben majdhogynem Overwatch-csal keltem és feküdtem, de hazajöttem a szüleimhez, mert jó idő van, meg végre egy szabad hétvége, amikor se rendezvény, se szerkesztői ügyelet. Hazafelé egy felhőt látva az volt az első gondolatom, hogy úgy néz ki, mint Mercy szárnyai. Jó játék, na, de most elszakadtunk pár napra. Egyébként nem utolsó az sem, hogy Kazáron Laskafesztivál van, valószínűleg ellátogatunk a családdal laskát zabálni kétpofára. 

BZ - Idén két tehetségkutatóra is meghívtak zsűritagnak, ami egyrészt tök jó és megtisztelő feladat, másrészt viszont csak velem történhet meg az, hogy 365 napból pontosan ugyanarra az egyre esik mindkét ilyen esemény. Így hát szombaton reggeltől ötig Egerben bíráskodom, aztán gyors átzúdulás Pestre, ahol folytatódik minden éjfélig. Szóval ha a két helyszín között láttok robogni a zöld Csoda-Xsarával (leánykori nevén Starbuck), csak egyvalamit kérek: utat. Vasárnap viszont nem bírom ki, és nekiállok a Doomnak. Mert ölni jó.

Kaci - Szombaton meglátogatom a Pulitron streamer házat (tudjátok, ahol épp a jótékonysági stream zajlik), ahol minden bizonnyal kínai mesekártyázni fogok sok-sok ember szeme láttára, vasárnap pedig Millenárison megrendezésre kerülő MineShowt veszem célba, megnézem magamnak ezt a Minecraft dolgot. Persze ha időm engedi, lejátszom majd pár Overwatch meccset. Valamiért állandóan hívnak, pedig nem is játszom csak Mercy-t. Vajon lehet összefüggés?

Csirke - Végre egy hétvége amikor nincs szerkesztői ügyeletem és rendezvényre sem kell mennem. Ebben a két napban megpróbálok minél több időt a családdal tölteni. Szombaton például édesapám névnapját ünnepeljük egy kicsit megkésve. Ha viszont éppen nem a rokonokat és a barátok boldogítom, akkor mindenképpen letolok pár Overwatch meccset. Én a Battlebornt is nagyon élveztem, de nem tartom valószínűnek, hogy egyhamar visszatérek a gombaemberemhez, hiszen Reaper lett az új szerelmem.

HP - Ma egy kis Mozdulj Gamer móka a Millenárison, vasárnap pedig ügyelet, szóval olyan sok időm nem lesz játszani, de mivel az Uncharted 4 nem fogja befejezni magát, ezért tennem kell bizonyos intézkedéseket Drake kalandjainak előre vitelének érdekében, hogy ilyen szép formálisan fejezzem ki magam. És pont a napokban gondolkodtam azon, hogy ha már jön az új Witcher 3 kiegészítő, akkor talán illene addig azzal is haladni valamennyit. Na, és most, hogy ezt leírtam, már nem is tudom, hogy melyikkel játsszak, mert mindkettő egy csoda.

- A hétvégén elsősorban az eretnekek űrhajóit likvidálom a Battlefleet Gothic: Armadában, levezetésképp pedig én is az Overwatchban hösködöm.

daev - Èn Overwatchozni akartam a hètvègèn, de eltünt a healerünk. :(

 

Somi - Párommal felváltva Overwatch megy ma. Üres óráimban animét fogok nézni, ez a Kekai Sensen baromira tetszik egyelőre.

Chava - Szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak, ami szokás szerint kemény menetnek ígérkezik. Ha vasárnap használható állapotban leszek, talán leszedem végre a fóliát az Overwatch dobozáról, de előbb még befejezem az Unravelt, mert már csak három pálya van hátra.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)