Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Játékajánló nélkül nem is lehetne teljes a hétvége. Lássuk, mivel tölti pihenését a szerkesztőség.

Hirdetés

Csirkének bekötik a fejét, de előtte még utoljára kitombolja magát, és Flatline is leszállt már a magas LoL-ról (bocsánat), a többiek pedig csak simán elvannak, mint a befőtt. Látszik, hogy nyomdába ment a júliusi GameStar.

Paca - Az elmúlt két éjszakám a The Witcher 3 bűvöletében telt. 5 óra játék után rájöttem, hogy visszatöltődik Geralt élete, ha meditálok, mi több, a főzetei is, úgyhogy most már sokkal kevésbé stresszes az egész, és nem kell indokolatlan mennyiségű hagymát a witcherbe töltenem. Gwentben is egyre jobb vagyok, már megvan Yennefer is. Mármint a kártyája. Az is valami, nem?

daev - Végre Uncharted 4. Ne keress. Ne bonyolítsd. 

HP - Mivel mostanában folyamatosan a The Witcher 3-mal játszom, viszonylag gyakran emlegetem, hogy bezzeg a Red Dead Redemption lovas irányítása milyen jó is volt Keszegéhez képest. Na most végre itt a lehetőség, hogy Xbox One-on csekkoljam, mennyire emlékszem jól erre. Meg akkor már az Undead Nightmare sem maradhat ki...

Flatline - Szerencsére teljesen sikerült lejönni a LoL-ról, viszont a Rocket League továbbra is fogva tart, főleg, ha Zsófilány végre rákap és lehet berakni a hátizsákba, hogy fel legyen kerrizve magasra. Ennek ellenére nem ez lesz a terv, hanem befejezem a Mad Maxet, ami valamiért nagyon elkapott, pedig sem a film nem tetszett annyira, se nem vagyok openworld looter-gyűjtögetős fan. MIndenesetre szuperjó és szép, ajánlom bárkinek, aki egy kicsit is unja már a GTA5-öt.

Hunter - Kicsi LoL, este Overwatch, a kettő között pedig nyakamba veszem a várost, mert egy sárga edzőnek volt pofája bemerészkedni Paksra, és elfoglalni az egyik Pokémontermet. Van egy 250CP-s Raticatem és nem félek használni! 

Szada - A hétvége a családé, de ha kicsit a gép elé kerülök, akkor lehet, hogy ránézek a The Witcher 3: Blood and Wine mellett az ingyenessé vált Evolve-ra is, még sosem próbáltam, itt az ideje. 

- Én még egy kicsit hezitálok, hogy kivárjam-e a Pokémon GO hivatalos európai rajtját, ha pedig sikerülni fog, akkor abban a hétvégén valószínűleg elég sokat fog segíteni a Need for Speed ingyenes demója. (Update: nem sikerült kivárni...)

Tonight - Végre beszereztem a külső hangkártyát, amiről álmodoztam, szóval valószínűleg egész hétvégén szenzációs gitár riffeket fogok felvenni. Viszont amikor nem, akkor megmentem a jövőt az összeesküvő háttérhatalmaktól a Deus Ex: Human Revolution Director's Cutban.

Somi - Medieval II Total War - annyira szerettem ezt a játékot, és fene se tudja miért, de nosztalgiázni támadt kedvem. Az Overwatch most lett kicsit elég, a kompetitív mód ( úgy egyáltalán a meccskeresés) elég gyalázatos állapotokat mutat és csak felidegesít ahelyett, hogy élvezném a játékot. Idegnyugtatás céljából most inkább egy jó kis zenét (és vele együtt sorozatot) linkelnék be.

Nightwolf - Bányakocsi-lovaglás a végtelembe, vagy ameddig a sínpálya tart. Annyira adja a Red Dead Redemption magát, hogy nem is értem, miért vártam vele ennyit.

Kaci - Sikerült bejutnom a Lawbreakers alfájába, úgyhogy a hétvégén elviszem egy körre Cliffy B új lövöldéjét, hogy kiderüljön, érdemes-e ezzel foglalkozni a jövőben is.

Csirke - Próbálom serényen pótolni az elmaradásaimat. Most a Quantum Breaket pörgetem, de valószínűleg nem fogok sokat haladni vele, mert szombat este a legénybúcsúm túlélése a cél, vasárnap pedig örülök majd, ha egy flakon vízért el tudok mászni. 

Chava - Továbbra is a Marson víkendezek sebhelyes arcú áramfejlesztőm társaságában. Olyan kár, hogy a Technomancert nem kétszer ekkora csapat fejlesztette ötször ennyi pénzből. Egyébként tetszik.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)