Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az iskolakezdés mellet PlayIT Show-t is hozott a szeptember, ahol nem meglepő módon a játékoké a főszerep.

Hirdetés

A csapat jelentős hányada autóba vágta magát, hogy hajnalban leutazzon Pécsre szórakoztatni a PlayIT Show közönségét és ha úgy alakul, pacsizzon az arra járó olvasókkal.

BZ - A játék, legalábbis számítógépes értelemben most kimarad. Szombaton a pécsi PlayIT közönségével játszom, vasárnap pedig úgy döntöttem, hogy lopok kétfős kis családunknak még egy nap nyaralást, és lehúzunk a Balatonhoz. Egy napra, fiam, hát meg vagy őrülve, felnőtt dolog az ilyen, kétszer százötven kilométer csak azért, hogy...? Igen. Amikor kiskölyök voltam, és elmúlt egy nyár, mindig azon gondolkoztam, de jó lehet felnőttnek lenni, mert azt csinálsz, amit akarsz. És majd ha én az leszek, akkor is húzok vissza Balatonra, akár egyetlen napra is, ha egy pici szabadidőm adódik. Aztán felnőttem, és valahogy mindig volt valami, most így munka, most úgy takarítás, meg amúgy is, hát jaj, a pénz, meg az idő. Szóval így 42 évesen hagytam is ezt a felnőttség dolgot a halálba, és csak azt tartottam meg belőle, ami fontos. Így hát vasárnap reggel az előző napi őrület ellenére korán felkelek, bepakolom az alvó szerelmemet az autóba, aztán két órával később már Révfülöpön kergetjük a kacsákat, esszük a lángost, isszuk a fröccsöt, utána még esélyes, hogy felnézünk a Káli-medencébe és veszünk pár üveg csodás bort a helyi pincészetekben, végül pedig Kővágóörsön a Káli vendéglőben atomjaira kényeztetjük a gyomrunkat. Éjszaka boldogan vezetek majd haza, és a hétfő hétfősége sem fog érdekelni. Szóval, legyetek ti is gyerekek sokszor, még akkor is, ha elvileg már nem kéne annak lennetek.

Somi - Mivel szombaton ismételten fotózáson dolgozom játszani nem nagyon fogok. Vasárnap édesanyámmal nosztalgiázom majd Skype-on keresztül hogy jajj de jók voltak a Syberia játékok, és reméljük a harmadik rész nem okoz majd csalódást.

Tonight - Jövőhéttől ismét kezdődnek az órák, szóval a hétvégén megpróbálom befejezni a Human Revolutiont, mert sajnos elég nehéz letenni ezt a játékot.

- Nemrég örömmel konstatáltam, hogy a halálközeli állapotba került Gigantic fejlesztése újraindult, a hétvégén pedig zajlik is egy teszt, amit semmi pénzért nem hagynék ki.

Paca - Megjött a CoD: Black Ops III utolsó DLC-je, a Salvation, úgyhogy csak megnézem már, mit kínál a Treyarch így nem sokkal a következő rész (és a Modern Warfare remastered!) megjelenése előtt. Egyébként pedig újratanulom a Destinyt, a Rise of Iron is közel van már.

HP - Mindenki a PlayIT-en, és pedig egy esküvőn, szóval most nagy gamerkedés nem lesz, azért bízom benne, hogy vasárnap valami levezető játék belefér. Pörög a Pit People zárt bétája most, első látásra nagyon beteg és vicces, a The Behemoth megint valami nagyon furcsát tákol össze éppen, azt hiszem ebbe próbálom beleásni majd magam. Ja, és még a The Witcher 3 sincs kész teljesen...

Kaci - A mai nap maximálisan a PlayIT-ről szól, ahol bár egy helyben ülök, a képeken keresztül jól átjön, mekkora a buli Pécsett. Holnap is a munka lesz a középpontban, de azért néhány kör Rainbow Six: Siege talán belefér.

Csirke - Ránéztem Xbox One-on is a Star Trek Online-ra, de már nem tud annyira elvarázsolni, mint ahogy annak idején az eredeti PC-s verzió. Mindenesetre ezen a hétvégén azért megpróbálok esélyt adni neki és újra megkeresni a szépségeit.

Chava - Az utóbbi hetekben kényszerűen elhanyagolt sorozataimat darálom még mielőtt maga alá temetne az őszi szezon.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)