Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (február 11-12.)

|

Lapzárta után édes a pihenés. Ilyenkor mindig jut időnk egy-két játékra, vagy többre.

Hirdetés

Mint minden hétvégén, új kihívásokat keresünk, de a régiekről sem feledkezünk meg teljesen. Mert ugye mikor is kínálkozna alkalmasabb pillanat újrázásra, vagy egy félbehagyott játék befejezésére, mint amikor már célegyenesbe fordult a régóta várt folytatás.

Paca - Új szezon, új lendület. Most, hogy már nem 20 pontokkal lépkedek a ranglétrán Rainbow Six: Siege-ben, megint megcélzom a Platinumot, mert bár az előző szezonos Gold I-es zárásról nem gondolom, hogy rossz, van azért még feljebb. Emellett belekezdek a Final Fantasy XV-be is.

mazur - Nagyon klassz a Nioh és eredetileg az volt a terv hogy hétvégén is azzal játszok, de váratlanul rámtört a gondolat, hogy

Úgyhogy ez most a program. Eddig nagyon klassz, de kíváncsian várom a végét, ha már annyi szépet hallottam róla.

BZ - Elkezdtem a Battlefield 1 kampány módját, és atomjaimra vagyok bomolva a gyönyörtől. Imádom. Meg vagyok véve kilóra. Viszont mivel vidéki családlátogatás lesz a program, ahová nem viszem a gamer erőgépet (gamerőgép???), ezért csak valami lájtos Rustozás lesz, azt még elbírja a hordozhatóbbik masinéria. De azért nézzünk BF1 videókat, mert csak.

HP - Eddig kimaradt a Mafia III, most adok neki egy esélyt, és a hangulata egyelőre nagyon bejön. Persze nagy remények nélkül, a rosszra számítva egészen könnyű örülni dolgoknak, lehet, hogy az egész játékipart megmentheti az előre programozott pesszimizmus. Nem kell nagy E3-as hype vonat, csak álljon ki egy lepukkant fejlesztő zsiráfos kötött pulcsiban, mondja azt, hogy egy kifejezetten szar játék készül, és máris sokkal könnyebb kellemesen csalódni. Remélem azért ennél több van a Mafia III-ban, az első 1-2 óra bejövős.

Somi - Párommal próbálgatjuk hétvégén ezt a For Honor dolgot, az alapötlet mindkettőnknek nagyon tetszik, de ezen még volna majd még mit dolgozni. Játékok között pedig mellékesen mindkettőnk szülinapját megünnepeljük.

- Ideje felébrednem a téli álomból, a héten ugyanis beszereztem a Titanfall 2-t, a multiban pedig minden megmaradt twitch-skillemre szükségem lesz, ha nem akarom, hogy feltöröljék velem a padlót a tizenévesek.

Hunter - Pörög a For Honor béta, úgyhogy amikor nem a srácokkal 2v2-ben gyakorlunk, akkor soloban darálom a meccseket. Még League of Legendsbe is felnézek, lévén ott tegnapelőtt kezdődött a Blood Moon esemény. Nagyon régen szórakoztam annyira jól LoL-ban, mint a BM játékmódban.

Kaci - Nagyon rácsúsztam a For Honorra, úgyhogy addig nyúzom a hétvégén a nyílt bétát, amíg legalább két hőst nem sikerül vállalható szintre fejlesztenem. Az Orochi már egész jól megy, de azért vannak még hibák a játékomban.

Nightwolf - Akkor higgy egy kentaurnak, ha ló kérődzik a nyálán. Bölcs és megfontolandó ez a több ezer éves intelem, így a Guild Wars 2 legújabb frissítésében messziről elkerülöm a népes táborukat, de ha felhergelnek, akkor patapörköltet fog vacsorázni a vadászcsajszim.

Csirke - Újra előkotortam a csúfosan félbehagyott Bloodborne-t, és egyből a The Old Hunters DLC kihívásai felé vettem az irányt. 

Chava - Nioh. Még dúl a szerelem, szinte nem is tudok másra gondolni, mint az előttem tornyosuló aktuális kihívásra. Pedig a Resident Evil VII és a Hitman első évada is azt várja, hogy kezdjek velük valamit.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)