Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (február 18-19.)

|

Gyűrjük a játékokat, írjuk a cikkeket, készítjük a videókat és közben türelmetlenül várjuk a tavaszt.

Hirdetés

Csak azért, mert megjelent a februári GameStar, még nem dőlhetünk hátra, hiszen nem készül el magától a következő lapszám.

Csirke - Végre sikerült átcsábítanom a kollégákat társasozni. Még nincs kőbe vésve, hogy pontosan mivel is fogunk játszani, de én nagyon remélem, hogy pár bemelegítő Coup kör után belekezdünk egy The Legend of Drizzt kalandba, és közösen felderítjük Mélysötét legrejtettebb titkait. 

daev - A For Honor nekem nem megy. Viszont tegnap egy barátom megtanított az alapokra, úgyhogy most már legalább tudom, hogy mit kellett volna csinálni. Rég játszottam hard to learn, hard to master játékkal és az elkényeztetett lelkem nehezen viseli a kezdeti megpróbáltatásokat.

Paca - Anatómiát tanulok a Sniper Elite 4 segítségével. Azt már tudom, hogy akit nem tüdőn lövök, annak nincs tüdeje.

Kaci - Már épp kezdtem azt hinni, hogy legalább egy karakterrel egész ügyes vagyok a For Honorben, aztán jött egy srác, és háromból háromszor úgy megalázott, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Úgyhogy egyelőre jegelem a többi hőst és dolgozok tovább az Orochi játékomon. Lehet, hogy kezdésnek elkenem párszor daev száját, attól biztosan jobban érzem majd magam.

HP - Tényleg, de tényleg lenne nagyon sok játék, ami arra várna, hogy haladjak vele, erre teljesen véletlenül rákapta a The Final Station című kis csodára, ami jelenleg a halálba idegesít, de imádom. Persze zombis, nem tagadhatom meg magam.

Tonight - Végre eljutottam odáig, hogy szert tegyek egy új, lényegesen korszerűbb számítógépre, szóval végre ki tudom próbálni a Doomot, na meg egy csomó másik játékot, amit már évek óta szeretnék játszani, de technikai korlátok miatt nem sikerült. Igazából ha jobban belegondolok, akkor talán a szakdoga mellett ez nem is volt olyan jó ötlet. Na mindegy, annyi a lényeg, hogy rip and tear.

BZ - A következő GS-ben a jelek szerint ismét túlélőjáték-expert leszek, most már két olyan címről is tudok, amiben Bear Grylls-t kell alakítanom. Ezen a hétvégén az első áldozat, az Osiris: New Dawn van terítéken, egyelőre a kissé nehézkes indulás után egész jó barátok vagyunk. Emellett társasjátékozás és rokonlátogatás lesz programon, és erősen előre is kell dolgoznom, mert a hétfő intenzív rohanással és egy csomó megbeszéléssel telik majd, közben meg a PC World nem írja meg magát. Szóval ugye akkor szép az élet, ha zajlik, és ez alapján az enyém bülbülmadarakkal teleguanózott módon boldogságpermetes.

Chava - Mielőtt rávetném magam a Halo Wars 2-re, újrajátszom az első rész kipofozott változatát, mert időközben megkoptak az emlékeim. Tudom, akár végig is nézhetném az egészet, mint egy filmet, de az nem lenne ugyanaz.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)