Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (március 11-12.)

|

Nincs kiút, ez alkalommal is elborít bennünket a játékok áradata.

Hirdetés

A csapat egyik fele a győri PlayIT-en áll ki a mundér becsületéért, miközben mi (a lustábbak? a szerencsésebbek?) szeretetéhes pandaként ölelünk keblünkre minden játékot. Nem számít, hogy régi, vagy új.

Csirke - Az egész szombati nap a PlayIT-ről és a PlayIT Plusról szól majd, hiszen kint leszünk mindkét rendezvényen. Én utána Győrben is alszom, úgyhogy csak vasárnap reggel térek haza Kacival előreláthatólag hulla fáradtan. Azért persze megpróbálok majd legalább egy kis időt Bolíviában is eltölteni, a Santa Blanca Cartel rosszfiúit már éppen ideje helyrerakni.

Paca - Belekezdtem a Ghost Recon Wildlandsbe, és egyelőre azt érzem, hogy ez megint a klasszikus Ubisoft: The Game, csak most Bolíviában kell tetovált rosszarcúakat lőni. Még az elején járok, de vannak aggodalmaim. Majd elmélyülök benne, amikor nem Győrben leszek vagy a GSO-olvasók jólinformáltságáról gondoskodom.

mazur - Örömteli hier, hogy megjött a Nier, ez lelkemnek gyógyier, tolom amíg bier.

Mocsy - Vidékre megyek családlátogatásra, ezért nagyon szeretném a hónom alá csapni a szerkesztőségi új NIntendo konzolt és elmélyedni a Zelda rejtelmeiben. Pár percet már játszottam vele, korrekt kis gép és ugye ott van a Zelda. Illik végigjátszani ezt is.

Tonight - Nagyon szeretnék előbb-utóbb eljutni odáig, hogy nekiugorhassak a Batman: Arkham Knightnak, viszont előtte még hátra van az Arkham Origins, aminek a hétvégén remélhetőleg neki fogok ülni, habár esélyesebb, hogy ezt a két napot az egészségtelen mennyiségű programozás fogja kitölteni.

HP - Még mindig Horizon Zero Dawn, mert teljesen el vagyok bűvölve, és most már végig akarom vinni tisztességgel így 30 óra után.

Kaci - A szombati PlayIT minden bizonnyal a lelket is kiszipolyozza majd belőlem, úgyhogy vasárnap semmi komolyba nem vagyok hajlandó belefogni, pedig rengeteg lemaradást kéne pótolni. Viszont egyre többen piszkálnak, hogy kezdjem el nézni a Black Mirror sorozatot, úgyhogy vasárnap szigorúan az ágyból valószínűleg lepörgetek majd néhány részt.

Hunter - Pár kör Gwentet leszámítva én minden idegszálammal a KRESZ tesztprogramra és a tankönyvre fogok ráfeszülni a jövő heti vizsgáig. Ha jövő hétvégén nem ezt írom, akkor jó eséllyel átmentem...vagy feladtam az egészet.

Nightwolf - Nyomozást folytattam, hogy milyen játékok bújnak meg csendben, elhanyagolva a gépemen és stílszerűen rábukkantam az L.A. Noire csodálatos ikonjára. Ezt a forrónyomot nem hagyhatom kihűlni, ezért két szekrény összeszerelése között és pár négyzetméternyi fal lefestése után nekilátok rendet vágni a 40-es évek Amerikájában.

Chava - Pörgetem a Mass Effect trilógiát, hogy még az Andromeda előtt a végére érjek, de tartok tőle, hogy túl nagy fába vágtam a fejszémet. Még csak az első rész harmadánál tartok, együtt a csapat, daráljuk a küldetéseket és csépeljük a getheket. Tizensok óra után már nem is zavar túlzottan, hogy a mai szemmel néve megdöbbentően fapados. Nem csak látszik, érződik is rajta, hogy időközben eltelt tíz év.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)