Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (március 18-19.)

|

Érdekel, hogy mivel játszik a szerkesztőség és mit ajánlanak a GameStar közösség tagjai? A válasz egy kattintásra hever tőled.

Hirdetés

Kívánni sem lehetne ennél tökéletesebb játszóidőt, legalább nem kell kifogást keresnünk, hogy miért nem akarjuk elhagyni a lakást.

HP - A Horizon után kicsit üres az élet, nagyon jó élmény volt a játék, csak ajánlani tudom mindenkinek. A Wildlandset nyomom, kikapcsol, szórakoztat, de egyelőre nem érzem, hogy magához láncolna, nem kötődöm, nem nyílik meg kis szívem. Szóval a két sandbox élményem között erős a kontraszt, még akkor is, ha nem túl szerencsés összehasonlítani őket.

Paca - Most úgy érzem magam Rainbow Six: Siege-ben, mintha gimnáziumból visszabuktam volna az alsó tagozatig. Silver IV-be kerültem (ne kérdezzétek, hogyan), ahol az emberek nem kommunikálnak, olyan falakat erősítenek, amiket nem kéne, olyan karaktereket választanak, akik teljesen haszontalanok, aztán egymásnak esnek, és lerobbantják társaikat a kezdőn. Sötét és hűvös hely ez, úgyhogy a cél visszajutni Goldig, ahol már sokkal színvonalasabb meccsek zajlanak, és én is jobban ki tudok teljesedni. Azt egyébként nem tudom, a Mass Effect: Andromedába bele merjek-e nézni Xbox One-on, nem akarok játékot nagyon várni, mert ez a Wildlandsnél és a Mafia III-nál sem használt.

Csirke - Régi elmaradásomat pótlom végre és belefogok a The Witcher 3: Wild Hunt kiegészítőibe. Valószínűleg ez a döntésem még jó pár hétvégére elegendő kalandot ígér.

- Több mint egy évvel a megjelenése után sikerült is befejeznem a Rise of the Tomb Raidert, úgyhogy ideje eldöntenem, mit szeretnék legközelebb bepótolni. Alapvetően az Ori and The Blind Forest és a Titanfall 2 egyjátékos kampánya között vacillálok, természetesen csak a szokásos multis mókák (ami főleg Overwatchot jelent) mellett.

Szada - Már az ajtón kopogtat a Mass Effect: Andromeda, ezért még gyorsan befejezem a Mass Effect 3-at, hogy a széria stílusára frissen hangolódva vághassak neki az új galaxis felfedezésének.

BZ - Bár a Homefront első része a jó ötlet után nem igazán teljesítette az elvárásokat, a második résznek azért csak nekikezdtem. És egyelőre érdekes módon működik a dolog.

Kaci - Engem ért a megtiszteltetés, hogy tesztelhetem a Styx: Shards of Darknesst, úgyhogy itt az ideje, hogy felébresszem a bennem szunnyadó goblint és rátegyem az enyves mancsom mindenre, ami csillog. Rohangáltam én már zöldre festett arccal az egyetemi kampuszon, ez sem lehet nagyobb kihívás.

Hunter - Jelentem átmentem a vizsgámon, így most egyszerre fogyasztok el mindent, ami az elmúlt egy hónapban megjelent. Ma szeretném befejezni az Iron Fist részeket, aztán elolvasom a múlt héten megjelent Warcraft: Chronicles Vol. 2-t, majd kiélvezem a Mass Effect: Andromeda triálom utolsó 2 óráját.

Chava - Toborzókörúton vagyok, öngyilkos küldetésre keresek önként jelentkezőket, vagyis folytatom Mass Effect maratonomat a második résszel. Közben pedig kiürítem a házi patikát, abban bízva, hogy még időben elcsíptem a kezdődő torokgyulladást. Pedig már kezdtem azt hinni, megúszom ezt a szezont.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)