Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (április 8-9.)

|

Ugyan mi mással készülhetnénk a húsvét miatt előrehozott hétfői lapzártára, mint sok-sok játékkal?

Hirdetés

Egyesek már maguk mögött tudhatják az áprilisi GameStar magazinnal kapcsolatos kötelezettségeiket. Mázlisták! Utáljuk is őket most nagyon.

Paca - Beleszerettem a Horizon Zero Dawnba, de közben megjött a LEGO City Undercover PS4-es tesztpéldánya is, úgyhogy ez a kettő harcol egymással a figyelmemért.

mazur - Megnézem, hogy mit javított a patch a Mass Effect Andromedán, aztán visszaülök és befejezem a Nier-t, amit szégyen-szemre félbehagytam. Pedig 2B az első példa rá, hogy az android nem idegesít halálra!

Csirke - Végeztem a Horizon Zero Dawnnal és még mindig a hatása alatt vagyok, így nehezen ülök le más játék elé. A hétvégén amúgy is a konyha kifestését terveztem, úgyhogy nagy valószínűséggel tényleg azon fogok ügyködni, hogy ne boruljak bele létrástól a festékes vödörbe. Ha végül lesz rá egy kis időm, akkor azért belenézek a Watch Dogs 2-be, úgyis régóta érintetlenül porosodik a PS4-emen.

HP - VR mókázás és LEGO City Undercover van most tervben, semmi súlyos, semmi komoly, kanapén töffedő, rekreációs gamer vagyok, aki csak a könnyed élvezeteket hajszolja, a kihívásokat szuszogva pöccinti le a tányér széléről, gyermeki énjét átölelve gondtalan lebeg a casual hullámok tetején. Pihenni tudni kell.

daev - Rácuppantam a Battlegroundra. Elég kaotikus lesz a hétvége, de nagyon remélem, hogy sikerült egy-két meccset játszani.

- Ugyan a biciklizést nem lehet elfelejteni, az RTS-ekkel való játékot annál inkább, de azért szerencsét próbálok a Dawn of War III bétájában.

Chava - Alighogy kimásztam az egyik megfázásból, már itt is a következő lázas, köhögős időszak. Játék szóba sem jöhet, inkább sorozatokat (Black Sails, Outsiders, The Last Kingdom stb.) nézek és morgok mindenkire, aki hozzám szól. Ez van, bármilyen betegség a legrosszabb, teljesen antiszociális énemet hozza elő.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)