Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Fragvadászat, eposzi történetek, zombihentelés, avagy pihenni tér a GameStar csapata.

Hirdetés

Reméljük, mindenki épségben megúszta a kétnapos minitelet és úgy tölti az előttünk álló napokat, ahogy szeretné. Mutatjuk, mi mivel töltjük most a PlayIT előtti hétvégét.

HP - A Killing Floor 2-vel barátkozom, de egyelőre nem megy könnyen, kicsit túl hamar dobál be a mélyvízbe, és túl keményen bánik szelíd lelkemmel. Azért a tömeges vérontás persze szórakoztató, de Pacával estünk-keltünk eddig minden pályán, elég komoly noobfeszt van most, maradjunk ennyiben.

Kaci - Teljesen berántott a PlayerUnknown's Battlegrounds, éjjel-nappal ezt toljuk a srácokkal, és amikor valamiért éppen nem játszom, akkor mások streamjeit nézem, szóval biztos vagyok benne, hogy a hétvégén legalább egy tucatszor leugrunk majd a szigetre, hogy rontsuk mások túlélési esélyeit.

daev - Team Ingyenfrag FTW! Szinte az összes barátom veszélyesen rácuppant a Battlegrounds-ra, úgyhogy jelenleg minden szabad percemet ez a játék emészti fel. Feltehetően ez a hétvégén is így lesz.

 

Grath - Az év messze legjobb szerepjátékának lassan-lassan a végére érek: a 100 órás játékidőt már átléptem a Persona 5-ben, és csak a végső dungeon várja, hogy a végén elemeljem az utolsó kincset is. 

Somi - Megnézem magamnak ezt az early acces csodát, ami a Northgard névre hallgat. Settlers-szerű, de a viking mitológiára épülő jó kis klasszikus építgetős stratégiai játék.

Tonight - Pénteken ismét elérhetővé vált a Quake Champions bétája, én pedig nagyon remélem, hogy ismét egész hétvégén lehet majd pörgetni, mert nekem nagyon tetszett, amikor a múlt héten játszogattam vele.

Paca - Csak belenézek már ebbe a Quake Championsbe, azt mondják, móka és kacagás az egész.

Nightwolf - Muszáj lezárnom Drake kalandját. Szeretném elkerülni az utolsó stáblistát, de bele kell menekülnöm a helyzetbe. Annyira odakarmol már az eleje az Uncharted 4-nek, hogy a The Last of Us picit parkolópályára kerül.

Csirke - Jelenleg éppen ez a rondaság keseríti meg az életemet a Niohban.

Chava - Lassan a végéhez közeledik a Mass Effect maratonom és el kell gondolkodnom azon, hogy melyik játékra kerítsek sort legközelebb. A Planescape: Torment Enhanced Editionnek például egész jók az esélyei.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)