Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szokás szerint ezen a szombaton is megosztjuk veletek, hogy mivel töltjük az időt. Oké, a pécsi PlayIT adott, de mi van ezen túl?

Hirdetés

Győr, Budapest és Debrecen után Pécsett találkozhattok a szerkesztőség tagjaival. Addig is felkészül Szeged. Most pedig lássuk, ki mivel lazít PlayIT előtt/alatt/után!

HP - Pörög a Gran Turismo Sport zárt bétája, látványos, összetett játék így első látásra, bár még az online versenyek akadoznak kissé, de remélhetőleg ez csak a nehézkes bétázás velejárója. Nagyon kíváncsi leszek a teljes verzióra, eddig kezdőknek és profiknak is tud mit nyújtani a cucc, ez pedig már önmagában jó pont.

RG - Nincs pár perce (az írás pillanatában még péntek délután van), hogy regisztráltam a Quake Champions zárt bétára, úgyhogy innentől nem kérdés, hogy mi lesz a hétvége fő programja. Utoljára többedmagammal a fősulin játszottam Quake-kel, és az bizony igencsak az évezred elején volt.

Csirke - Szombaton egész nap a pécsi PlayIT-en szorgoskodom, vasárnap valószínűleg csorgó nyállal fetrengek egész nap az ágyban. Ha mégis hajlandó lennék esetleg felkelni, akkor a Forza Horizon 3 Hot Wheels DLC kusza pályáin vezetem majd valamelyik csodaautót. 

Grath - Nincs sok változás: a Mario Kartot és a Personát nyúzom továbbra is, no meg a Dishonored 2-t is elővettem, hogy a Prey ürességét valahogy elfeledtessem magammal.

BZ - A sűrű hétvége programja úgy néz ki, hogyaszongya: péntek este lezúzok Pécsre, rövid alvásra kényszerítem magam, aztán jön a maradoni PlayIT túladagolás, aminek a nappali tagozatát Kacival, az esti-éjszakait pedig daevvel zúzom végig. Akárhogy is nézem, ez reggel 9-től hajnali 2-ig pörgést jelent, szóval szép futás lesz. Aztán hajnalban beesem a gépjárműbe és elzúgok Pestig, ahol kis délelőtti meghalás után megyek tovább haza Bécsbe. És holl, így lesz vasárnap este. Szóval maximum egy új mobilos kedvencem, a Mars- (Hold- és egyebek-) bázisból várost fejlesztő My Colony lesz soron néha.

Paca - Szombaton a pécsi PlayIT-en integetek majd annak, aki integet, vasárnap pedig hasztalanul fetrengek és azon leszek, hogy a kontroller ne essen ki a kezemből, mialatt a barátnőmmel LEGO Harry Potterezünk.

Kaci - Egyszerre imádom és gyűlölöm a PlayerUnknown's Battlegroundsot. A Dota 2-nél éreztem utoljára ugyanezt, és mivel annál a játéknál a Steam 2539 órát mutat (meg még legalább egy ezres tuti belement a streamekbe, guide-okba és offline meccsekbe), előre rettegek, hogy ez vajon hová fut ki. Szombaton a PlayIT miatt sajnos nem lesz időm játszani (hacsak fel nem telepítem az ASUS standján, hogy ugorjak néhányat), de vasárnap egész biztos, hogy a srácokkal nekimegyünk a szigetnek újra és újra.

Tonight - Már csak egy hét van hátra az egyetemből, de az is több, mint elég, szóval amikor nem a szakdolgozat miatt kapkodom éppen a fejem, akkor a Quake Champions bétájában nyomok le pár kört.

Chava - Még tart a tilalom, ezért továbbra sem kerülnek elő a pecabotok a szekrény mélyéről, viszont végre van egy kis időm a Prey-re. A sztori egyelőre még sehova sem tart, de pokolian élvezem a Talos I felfedezését (megvolt az első űrsétám) és már nem rezzenek össze, ha hirtelen nekem támad a szék, az asztal, a szemetes, vagy a kávésbögre.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)