Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Jött vihar, sütött a nap, de mi ahelyett, hogy pólót-nadrágot eldobva rohantunk volna a part felé, a kanapét vettük célba.

Hirdetés

Igen, elismerem, kiszámíthatóak vagyunk. De az vesse ránk az első követ, aki még sosem töltötte a pihenőnapjait olyasmivel, amit igazán szeret. Ha teszem azt egy kertészeti szaklapnak dolgoznánk, akkor most odakint simogatnánk a virágszirmokat.

HP - Barátokkal Keep Talking and Nobody Explodes. Egyszerűen nincs jobb partijáték ennél. Vagy van, csak nem tudok róla. Jelenleg mindegy.

Grath - Ezen a hétvégén borítékolható módon a dühöngésé lesz a főszerep: Mario Kartban online fognak megalázni, Fire Emblemben a gép, Farpointban pedig a tériszonyom.

Nightwolf - Most már csak ízlelgetve, csipegetve haladok előre az Uncharted 4-ben. Nem szeretném, hogy vége legyen, de az tuti, hogy ha Drake magához tér, agyba-főbe verem vele a bátyját!

Szada - A héten fejeztem be a To The Moon című kis csodát, amelynek akkora szíve van, mint három másiknak. Ha szeretitek az érzelmes, csavaros sztorit, akkor ne hagyjátok ki és ne rémisszen el az RPGMakeres projektekre emlékeztető grafika se! (Plusz van hozzá magyarítás is, ha valaki igényli.)

daev - Én gondolatban már a Destiny 2-t játszom. A másnapos valóságban viszont valószínűleg Battlegrounds-ozni fogok, mert egyszerűen képtelen vagyok lekattanni erről a játékról.

Paca - Három hetet hagytam ki a Rainbow Six: Siege-ben, viszont cserébe megszereztem minden trófeát a Horizon Zero Dawnban. Most dilemmázok, hogy belekezdjek-e a Mass Effect Andromedába, vagy válasszak valami rövidebb játékot. Esetleg Siege-ezzek megint. A Pro League döntő biztos meghozza a kedvem.

Watch live video from Rainbow6 on www.twitch.tv

Mocsy - A szokásos napi Star Wars Galaxy of Heroes adagom mellett az Injustice második részére van rákattanva az egész család. Sokkal jobb, mint amire számítottam, 10 óra játék után még azt is megkockáztatnám, hogy bizonyos elemei jobbak, mint a Mortal X. Ahogy látom, évekre meg van oldva a verekedős játékigényem. A táborban óriási csaták lesznek, már most lehet elkezdeni gyakorolni.

Tonight - Folytatódik a LawBreakers bétatesztje, ezúttal pedig már én is felkészültebben érkezem. A legutóbb sajnos áthidalhatatlan technikai gondokba ütköztem, viszont a játék aktuális verzióját már sikerült működésre bírni, így a hétvégén mindenképpen lenyomok majd néhány kört CliffyB új lövöldéjében.

Csirke - Végeztem az Injustice 2 kampányával, éppen Supergirlt irányítva kenem el az internet népének száját online meccseken. Már most imádom a játékot, ami végre egy igazán ütős sztorit is kapott, az átvezetőkben a karakterek arcanimációja pedig olyan mesteri szintet ér el, hogy azt tanítani kellene. 

- Az a helyzet, hogy a Quake Champions bétája annyira nem győzött meg, de a hétvégén egy másik aréna shooterrel is próbát teszek, mivel kaptam egy kódot a LawBreakers bétájához. De ha a Boss Key játéka nem jönne be annyira, vészmegoldásként ott van a Mirage: Arcane Warfare szintén bétában lévő változata, ami viszont elképesztően jó móka, a lovagos elődhöz hasonlóan.

RG - Ismét beszippantott a Skyrim világ, úgyhogy a hétvégén leginkább a sárkányölésben és a barlangok kitakarításában fogok jeleskedni, de természetesen nem felejtkezem el a Reservoir Dogs: Bloody Days-ről és a Quake Champions-ről sem, melyekből cikk is fog születni ám, üstöllést. Mert a munka az munka, még akkor is, ha játéknak tűnik. Ellenben a játék nem játék! 

Kaci - Rengeteg a munka, de van egy betárazott Lawbreakers cikkem, úgyhogy a hétvégén mindenképp rámegyek újra, mert nagyon tetszik a játékmenet, még akkor is, ha a taktikai lövöldékben jobban teljesítek, mint az ilyen őrült ugrabugrákban.

Chava - Az első óra után fogalmam sincs, hogy mi történik, de visz előre a kíváncsiság. Nem nyugszom, míg meg nem oldom a Get Even elmegyógyintézetének rejtélyét.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)