Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

EA Playre, E3-ra és Godot-ra várva vágjuk a centit és számoljuk a percek múlását. Közben azért játszunk is.

Hirdetés

Kimossuk, kiteregetjük, sőt még ki is vasaljuk az "Utálunk, Kaci!" feliratos pólónkat, betárazunk három napra elegendő kávét, teát energiaitalt, előre leadjuk a rendelést kedvenc ételfutárunknak, majd meditációs és tornagyakorlatokkal készítjük fel testünket és szellemünket az előttünk álló feladatra.

Paca - Rémisztő módon rákaptam a DiRT 4-re, rég nem élveztem autós játékot ennyire. Miközben vágyom rá, hogy azzal játsszak, visszaránt az E3 - a hétvégém és a jövő hetem első fele a rendezvényről fog szólni, 24 órában szolgáltatjuk nektek a híreket fáradtságot nem ismerve, figyeljétek a főoldalt és az aloldalunkat.

Szada - Továbbra is az Assassin's Creed: Rogue pörög majd ha lesz időm, de az E3 miatt valószínűleg nem lesz, hiszen Pacával és a többiekkel éjjel-nappal toljuk majd nektek a híreket ezerrel! :)

BZ - A Computex utazás és az ottani rohangálás (na meg persze a két napos monszunban szénné ázás és a ráküldött jéghideg klíma) megtette a hatását: az egyébként is totál leharcolt testhardvereimet totálkárosra csapta szét a folyamatos túlhasználás. Szóval mindenféle egyéb, korábban betervezett program helyett próbálok túlélni. És egyben itt egy jó tanács: soha, soha, sohasohaSOHA ne hajtsátok túl magatokat. Az embernél nincs overclocking. Pihenjetek. Éljetek. A játékokra visszatérve, itt figyel a Pray már legalább egy hete, és még a konfigurálásig se jutottam, szóval lehet, hogy rápróbálkozom. Tudom, tudom, tök más lett, mint az általam rajongásig imádott első rész, de hátha.

Nightwolf - Guild Wars 2 csapkod mostanában a monitoron és hétvégén szerintem nem is kezdek bele semmi másba, mert nyakunkon tapos az E3, azt meg ugye nézni, hallgatni kell. Megint mindenre nyitott vagyok, lepjenek meg, jöjjön az áldás az angyalok városából. Azért vasárnap éjszaka szeretném elkerülni, hogy minden cinikusságomnak teret engedve felállva tapsoljam meg minden idők legdrágább, elsősorban sorozatokat és filmeket lejátszó eszközét a Microsoft konferenciája után. Bízom benne, hogy altatás volt az egész, egy összeesküvés, így exkluzív címként be fogják jelenteni a Fable 4. részét a Skorpióra és olyan neveket, melyekért máris veszek még egy "állatot" a polcom alá.

- Én is csak minimális játékra számítok a hétvégén az E3-as pörgés miatt, de amíg még tehetem, kihasználom az Overwatch dupla XP-s hétvégéjét és farmolom a dobozokat. Eddig kegyes volt hozzám Nuffle és sok legendary esett, de ettől még nem lassítunk!

Kaci - Én vagyok a kiválasztott, aki a következő néhány napot Los Angelesben töltheti a GameStar színeiben, így a szokásosnál is több játékkal telik majd a hétvége. Szombaton ugye EA Play, ahol a Battlefront II-t nyúzzuk majd többek között, vasárnap pedig Microsoft és Bethesda konferencia, ahol remélhetőleg végre a Project Scorpiót is megtapizhatjuk majd. Persze biztos otthonról is jó lesz.

HP - Egy picit visszacsábított a Wildlands, valahogy kedvet kaptam megint a tisztogatáshoz. Feltehetően az a játék titka, hogy elég nagy szüneteket kell tartani ahhoz, hogy az ember újra élvezze a kissé monoton küldetéseket és játékelemeket. Most éppen élvezem, nem biztos, hogy jövő hétvégén megint ezt fogom írni. A kiegészítőkbe sem ártana belekukkantani azért, de még sepregetem a drogosokat előtte.

Chava - Rég nem vártam ennyire izgatottan, hogy mi mindent lepleznek még le az EA Play és az E3 előtt/alatt. Már most tekintélyes listát állítottam össze a megvásárolandó játékokból. Közben pedig pörgetem a Guardians of the Galaxy epizódokat.

Csirke - A hétvége természetesen nálam is az EA Play és az E3 jegyében telik, szombaton és vasárnap is ügyeletben leszek és gondoskodok arról, hogy egész nap első kézből kapjátok a legfrissebb híreket. Közben azért megpróbálok majd lenyomni pár Injustice 2 és Tekken 7 meccset, de hosszabb játékokba nem merek most belefogni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)