Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Még egy kicsit az E3 hatása alatt állunk, de ahogy a mondás is tartja, kutyaharapást szőrével. Ugyan mit árthat egy kis játék?

Hirdetés

Levezetjük a feszültséget, pótoljuk a pótolni valót és hajtjuk az új élményeket, vagyis teljesen átlagos hétvégének nézünk elébe.

HP - Még mindig pörög lightosan a Wildlands, most valahogy kellemesen kitölti a szabadidőmet. Ami nem sok, de ez a játék pont így élvezhető.

Csirke - Szombaton több születésnapi mulatságba is hivatalos vagyok, vasárnap pedig a csodálatos Szeged városa felé veszem az irányt, ahonnan ragdoll cicacsapatom legújabb tagját, Logant hozom haza. Így a hétvégén maximum telefonon mehet a játék, ami nem is gond, hiszen illene már fejleszteni a Star Wars: Galaxy of Heroes karaktereimet.

Hunter - A következő 2 napban igyekszem felszintezni a Final Fantasy XIV karakteremet a Stormblood hivatalos rajtja előtt, ha már a korai startról lecsúsztam. Két küldetés között azért becsúszik majd pár kör Mario Kart 8 Deluxe, és talán még a Shadow of Mordor befejezése is belefér majd.

- Az Ori and the Will of the Wisps bejelentése eszembe juttatta, hogy az első részt is rondán félbehagytam, úgyhogy ezt az elmaradásomat is szeretném pótolni, persze egy ilyen játékban ez újrakezdést is jelent. Emellett már február vége óta vár rám a Titanfall 2 kampánya, amibe szeretnék végre belevágni.

BZ - Megjelenéskor valamiért kimaradt nálam a Dishonored 2, amit azért nem értek, mert az első részt nagyon szerettem, és ezt is vártam jól. Biztos az élet, a világmindenség, meg minden okozta, hogy átsiklottam rajta, de most elkezdtem, és imádom ezt is, szóval először Emilyvel bujkálom és asszasszinkodom végig a játékot, aztán meglátjuk, hogy végigviszem-e Corvo papával is.

Paca - Eléggé megviselte a szervezetemet az E3-as éjszakázás, úgyhogy relaxiációs napokat tartok valami könnyeddel. A Wipeout Omega Collection tökéletesen alkalmas terápiás eszköz. 

Chava - Mivel nincs jobb dolgom, bevonulok egy olasz elmegyógyintézetbe, hogy kiderítsem, mi történt az egyik fiatal ápolttal. Egyelőre még nem tudom eldönteni, hogy Renée emlékei közül melyek valósak, és melyek a képzelet szüleményei, de az már biztos, hogy borzalmas lehetett annak, aki Mussolini diktatúrájában zárt osztályon találta magát.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)