Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Menekülünk a forróság elől, egyesek vízpartra, mások az otthon hűvösébe, ahol ez alkalommal is szakítunk időt némi játékra.

Hirdetés

Látszik, hogy tombol a nyár és megkezdődtek a szabadságolások, mert úgy kellett harapófogóval kihúznom a GS Team elérhető tagjaiból is a válaszokat.

- Az a helyzet, hogy az Ori and the Blind Forest, amit így két évvel a megjelenése után sikerült is befejeznem, a hype ellenére inkább a platform-kihívásokkal, mint a sztorijával kötött le. Sőt, így belegondolva összességében is nagyon rég volt olyan játék, ami elsősorban a történetével fogott volna meg, úgyhogy teszek egy próbát a Her Storyval, hátha.

Paca - A családi nyaraláson vad tehénfejés, telefonálás és pisztolypárbaj megy 1-2 Switchben.

Szada - Lepörgött nálam a Telltale egyik epizódikus kalandjátéka, a Tales from the Borderlands, amit annyira imádtam, hogy egyből fellépdelt a ranglistám tetejére. Zseni minden perce! Folytatást akarok, MOST! Amíg nem kapom meg, addig újrajátszom a Borderlands szériát.

Tonight - Ezen a hétvégén van a LawBreakers utolsó nyílt bétája, múltkor pedig sajnos nem sikerült időt szakítanom rá, szóval ez alkalommal mindenképpen szeretnék néhány kört tolni benne. Aztán ki tudja, talán belenézek a Phoenix Wright-sorozat harmadik részébe is, miközben rettegek tőle, hogy mennyire könnyű órákra elveszni benne.

Csirke - PlayStation 4-en ingyen kipróbálható a Doom, így régi hiányosságomat pótolva megpróbálom puskavégre kapni a pokol összes rusnya teremtményét. 

Chava - Vízilabdát nézek , aztán gyorsan végignyomom a Halo Wars 2 szinte titokban elrajtolt minikampányát, hogy az Operation Spearbreaker után fejest ugorhassak a Ghost of a Tale bűbájos egér bárdjának még csak félig kész kalandjába.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)