Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lucifer elől a lakás hűvösébe menekülve hódolunk kedvenc időtöltésünknek. Már megint...

Hirdetés

Számtalan előnnyel jár, ha tombol a nyár, de van egy határ, amelyen túl már csak pihegve heverünk az árnyékban és várjuk, hogy jöjjön már a fagylaltos kocsi, vagy a vízipisztolyos kölyök a szomszédból. Mindegy, csak hideg legyen.

HP - Until Dawn pörög ezerrel, még nem tudom hogy leszek képes életben tartani ennyi idióta tinit, de megpróbálom. Bár lehet, hogy elfogy a türelmem és kicsinálok mindenkit. Szerencsére a játék nem olyan hülye, hogy ezt rám bízza, szóval majd meglátjuk. De a hangulat még mindig nagyon bejön.

- Egy Nintendo Switch viszonylag friss tulajdonosának mondhatom magam, úgyhogy amennyi időm lesz a hétvégén, azt felváltva kölyökként és tintahalként töltöm a Splatoon 2-ben.

Csirke - Újra előszedtem a Telltale Games-féle The Walking Deadet és ha minden jól megy, egymás után szépen sorban lenyomom mind a három évadot. Ez a terv, aztán meglátjuk mi lesz belőle.

Paca - Mikor ezt olvassátok, kis szerencsével már Horvátországban, kicsit nagyobb szerencsével Magyarországon vagyok, hazaérkezve montenegrói pihenésemből, amit egy hólyagos vállégés koronázott meg. A felhők trollok. Hazafelé megy majd egy kis Fast RMX Switchen, vagy GTA: San Andreas mobilon.

Nightwolf - Beleszédültem a Taigetosz-mély gondolatba, hogy szeptember végén itt a Guild Wars 2 új kiegészítője, én meg, mint akit a szél csak úgy egyik partról a másikra fúj, céltalanul, trehány, lusta módon a harmadik szezon több epizódját még nem fejeztem be. A történet nem lehet hézagos, mire a Path of Fire továbbmesélné a sztorit - csodálatos újításokat hozva magával -, muszáj pótoljam a lemaradást, így teljes felületemmel ráhasalok a játékra.

Szada - Most, hogy végeztem a Batman: The Telltale Series végigjátszásával, folytatom a sort a The Walking Dead: Michonne-nal és akkor ki is pipáltam az összes Telltale kalandjátékot (kivéve a Minecraft: Story Mode-ot, de az nem az én világom).

Tonight - Én alapvetően a nyarat pártolom, viszont ennek ellenére sem tudom szavakba önteni, hogy mennyire felháborítóan meleg van odakint, szóval úgy gondolom, hogy jobban járok, ha az utcán lófrálást nem viszem túlzásba a hétvégén. Sajnos a LawBreakers bétának már vége van (egyébként nagyon tetszett), úgyhogy itt az ideje, hogy pótoljam valamilyen elmaradásomat a hétvégén és akár stílszerűen kereshetnék is valamit, ami illeszkedik a napsütéses feelinghez.

Chava - Kitartóan pótolgatom elmaradásaimat kihasználva, hogy mostanság alig jelenik meg bármi, ami érdekelne. Igaz, jóval lassabban haladok, mint szeretném, hiszen még mindig Gotham utcáin kergetem az Arkham Knight fogdmegjeit, de bízom benne, hogy a jövő heti lapzártát követően pontot tehetek a végére.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)