Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szünetet tart a kánikula, nyomdában az augusztusi GameStar, ideje belenézni pár játékba.

Hirdetés

Én ugyan elfelejtettem, ám Csirke szerencsére eszünkbe juttatta, hogy ingyenes hétvégével szeretne új játékosokat megfogni a For Honor. Akit érdekel, annak most érdemes kipróbálnia, akit meg nem, az úgyis talál magának valamit. Esetleg újrajátszhatja egy régi kedvencét.

HP - Az Until Dawn után kis üresség tátong a szívemben, nagyon jó élmény volt, csak ajánlani tudom mindenkinek (ha ugyanúgy kimaradt volna, mint nekem eddig). Nem tudom merre induljak, de Chava amúgy is jelezte, hogy én tesztelem ezt a Telltale Batman szezont is, szóval azt hiszem tudom a dolgom. Köpenyt és álarcot fel, Gotham megmentése vár. Hétvégi rutin.

Nightwolf - Jönnek-mennek errefelé a rokonok, barátok, ezért nem merem azt írni, hogy egész hétvégén Guild Wars 2 lesz, mert muszáj velük is lenni, meg pancsizni menni. Pedig most pár napig bepillanthatunk az új kiegészítő egyik pályájára és kipróbálhatunk egy patás jószágot is, hogy milyen rajta lovagolni. Tuti, hogy amikor nem figyelnek rám, akkor én Tyriában leszek. 

Szada - Bezsákoltam egy tucat kihagyhatatlan PlayStation 4-es játékot, amiket próbálok beosztani karácsonyig, a következő tervezett beszerzési időszakig. Az első a sorban az Uncharted: The Nathan Drake Collection, várhatóan ez fog pörögni hétvégén.

Paca - Nem tudom, mennyit mondhatok el, de belekezdtem egy hamarosan megjelenő játékba, ami egyelőre nagyon tetszik. A teszt majd a jövő héten kerül ki, addig viszont pörgetem veszettül. Egyébként pedig GTA Online, de semmiképp nem az Overtime Shootout.

Csirke - Az ingyenes For Honor hétvége remek alkalom lesz arra, hogy végigpörgessem a kampányt.

Tonight - Teljesen lepusztított az utolsó The Dillinger Escape Plan koncert, szóval azt hiszem a hétvégére valami olyan játékot kéne keresnem, amihez nem kellenek elképesztő reflexek, viszont el lehet merülni a történetében. Nagy Batman rajongóként azt hiszem a Telltale-féle Batman első évada pont egy ilyen játék, szóval remélhetőleg neki tudok ugrani az elkövetkező két napban egy kicsit.

Chava - Még elvarrok pár szálat, mielőtt kihámoznám az Arkham Knightot páncéljából és bucira verném Scarecrow-t, aztán átteszem a székhelyem New Bordeaux-ba. Ideje alaposabban is megnéznem magamnak ezt a Mafia 3-at.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)