Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyakunkon a gamescom, játékokkal és sorozatokkal gyúr a csapat az izgalmasnak ígérkező bejelentésekre és a zárt ajtós prezentációkra.

Hirdetés

Még sosem küldtük akkora csapatot a gamescomra, mint idén. Ez alkalommal öten rohangálnak majd előadásról-előadásra, miközben a többiek itthonról követik figyelemmel az eseményeket.

HPUncharted: The Lost Legacy, Diablo III és LEGO City Undercover pörög, esetleg egy kis Dirt 4, ha éppen úgy hozza úri kedvem. A bőség zavara édes káosz nekem. Gamescom előtt kell egy kicsit pihenni, mert jövő héten őrültek háza lesz.

Paca - Onnantól, hogy vége lett a szerdai GameNightnak, csak a jövőheti gamescom van a szemem előtt. Mókás lesz hétfőn hajnali fél 3-kor indulni itthonról, és este 9 felé befejezni a napot, de legalább találkozunk sok barátságos emberrel és játszunk sok megjelenés előtti játékkal, amikről elmeséljük, milyenek. Szombaton még belenézek az Uncharted: The Lost Legacyba, csak az íze kedvéért.

Nightwolf - Vendégségben itt a család nálunk, és már annyira unalmas állandóan csak a napon fetrengeni meg fürdeni, mint jégen szotyizni, így nekiláttunk Don't Starve Together-ezni. Ez azért extrém módon kemény, mert a nővérem olyan közveszélyesen játszik, hogy abba mi is belepusztulunk. Sőt, e sorok leírás közben is meghalt és idejött átölelni, hogy ne haragudjak... nem haragszom!

Csirke - A Hellblade: Senua's Sacrifice emlékezetes út volt a pszichózis legmélyebb bugyraiba, de most inkább valami őrült vidámságra vágyok. A Just Cause 3-ban pont megteszi majd egy kis eszetlen robbantgatás, úgyis ingyen hozzávágják most a PlayStation Plus előfizetőkhöz. 

- Attól tartok, eleve túl sok játékba vágtam bele az elmúlt hetekben, de mivel a legtöbb elsősorban multiplayer cím, míg elutaztam, elkezdtem az offline is játszható Darkest Dungeont is. Eddig még csak egy kalandozót nyírtam ki, de már két bosst is legyalultam, úgyhogy eddig egész sikeresnek érzem az expedíciót. Majd meglátjuk, hogyan sikerülnek a továbbiak.

Kaci - Ez a hétvége már a gamescomra való készülődésről szól, így játékra nem igazán van idő, fejvesztve próbálom befejezni az összes határidős dolgomat, hogy kint már ne kelljen ezekkel foglalkozni. Na jó, ha nagyon jól haladok, akkor lehet, hogy néhány kör PUBG-t engedélyezek magamnak pihenés gyanánt.

Tonight - Végre megjelent a The Defenders, viszont én közben lemaradásba kerültem a Netflixes Marvel sorozatokkal, szóval mindenképp le kell nyomnom egy maratont a hétvégén. Emellett remélem a Jotunba is bele tudok majd nézni, ha már itt pihen.

Szada - A hétvégén van egy kis nyaralóm, így LEGO játékok pörögnek non-stop PlayStation 4-en. Az első állomás a LEGO Marvel's Avengers.

Chava - Családi hétvégét tartunk, amibe terveim szerint beiktatok egy-két Defenders epizódot, valamint elkezdem az Observert. Kíváncsi vagyok, milyen cyberpunk horrort hoztak össze a Layers of Fear fejlesztői.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)