Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ismét eltelt egy hét, mi pedig újabb játékajánlóval jelentkezünk. Lassan órát lehetne igazítani hozzánk.

Hirdetés

Ez még nem az a pillanat, amikor nyüszítve vonszolja magát egy sötét sarokba betegesen soványra fogyott pénztárcánk, de már közel járunk hozzá. A választékra mindenesetre nem lehet panasz.

Gócza - A változatosság kedvéért ezen a hétvégén is a Destiny 2 fog pörögni. Ismételten a Leviathan raid legyűrése a cél, remélem ezúttal sikerül teljes egészében befejezni. Emellé egy kis Nioh-zást is be fogok iktatni, megjelent az utolsó kiegészítő és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy zárják le az idei év egyik legnagyobb meglepetés sikerének történetét.

daev - Magamhoz - vagy EndreManhoz - képest nagyon mértéktartóan Destinyztem eddig, úgyhogy csak most jutottam el arra a szintre, hogy bemerészkedjek a raidre. Ha minden jól megy, akkor az első próbálkozást streamelni is fogjuk, bár ez valószínűleg nem egy olyan jó ötlet. 

Somi - Az úriemberekkel ellentétben én messzire kerülöm a Destiny 2-t, igazából nem tudta megdobogtatni már az első rész sem a piciny, rózsaszín, de véres szívemet. Helyette azonban megy ezerrel az Endless Space 2, sőt a fejlesztők folyamatosan hozzánk vágnak a sztorival kapcsolatos képregényeket is.

RG - Nem igazán a játékról fog szólni a hétvége, hiszen egyrészt vendégeink lesznek, akikkel szombat délelőtt egy többszereplős bográcsoláson veszek részt, másrészt imádott és nagyra becsült Logitech G25 kormányom úgy döntött, ő bizony már eleget dolgozott a kezem alatt, és megfárad kicsit. Kiderült azonban, hogy megingását egy aprócska műanyag alkatrész okozza, de erről az egészről bővebben olvashattok az októberi printben. Ám ha mégis lesz játék, akkor kormány híján a PS4-en fogom nyúzni a WRC7-et, amiből majd valami tesztféle is lesz, ha még élünk.

Szada - Továbbra is a Divinity: Original Sin 2 pörög, most újrakezdtem (ráadásul egy élőhalottal), hogy szépen nyugisan végigmehessek rajta minden árnyék mögé bekukkantva. Felraktam hozzá azt a modot is, amivel minden pajtást magammal vihetek, így bár az achievementeket buktam, de teljes az élmény, senkit se hagyok hátra. No meg a harcban is jól jön két plusz segítség. 

Nightwolf - Egy csipetnyi öntömjénezést magamra szórva kijelenthetem, hogy ott vagyok a szeren a Total War szériában, láttam szinte mindent, a havon trappoló elefántoktól kezdve a lángoló disznócsorda rohamáig, szóval párszor már bekebeleztem teljes kontinenseket. De Spártával gyötörni a népek tengerét legendás nehézségi fokon igen kijózanító. Szépen, lassan haladok, berágtam a vöröslő hadseregemet egészen a Kárpát-medencéig, de most olyan szorosan kell tartanom az alakzatot, mint még soha a Total War: Rome 2-ben. Lesz még itt asztalcsapkodás. 

- Az a helyzet, hogy a Modern Warfare 2 óta, azaz már nyolc éve nem játszottam Call of Duty játékkal tíz percnél tovább, de a WWII-nek úgy döntöttem, adok egy esélyt a hétvégi PC-s bétában. Úgyhogy a bakancsok a földön lesznek.

HP - Forza Motorsport 7 szédít éppen, elképesztően szép és szórakoztató játék, de hogy már ebben is van ládanyitogatás, az a játékipar bohócorra komolyan mondom. Talán 2020-ban már lesz olyan is, hogy "Itt a piros hol a piros?" pörög a töltési képernyők alatt, és ha veszítünk, már vonják le a pénzt a számlánkról. És nyilván veszítünk.

Paca - Van még a hétre pár feladatom a Destiny 2-ben, de utána belenézek a Battlefield 1-be, pörgetem a Forza 7-et, és nagyon nagy a kísértés, hogy a Cupheadet is megvegyem, mert akárhány képen vagy videón látom, lenyűgöz a látványvilág.

Chavalier - Az ingyenes Fallout kapcsán kis híján engedtem a kísértésnek, de úgy döntöttem, majd máskor térek vissza kedvenc posztapokaliptikus világomba. Inkább folytatom a Wolfensten: The Old Blood és Wolfenstein: The New Order újrajátszását, mert egyre közelít a második rész.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)