Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lapzártához közeledvén megszaporodnak a teendők, ennek dacára igyekszünk játéknak helyet szorítani napirendünkben.

Hirdetés

Jobbára benzingőzben és orkvérben fürödve töltjük a hétvégét, miközben az október GameStar magazin utolsó cikkét is a helyére illesztjük. Eddig tartott a kincstári optimizmus, a valóságban túllépett határidők és kellemetlen késések várhatók, akkor pedig elkezdődik a futás és sikoltozás.

Paca - 87 óra után már nem ugyanolyan a Destiny 2, úgyhogy kiszakadva az elmúlt hónap menetéből elkezdtem szép lassan csökkenteni a napi adagot. Még mielőtt megjön a South Park: The Fractured but Whole, be szeretném fejezni az Uncharted: The Lost Legacyt, lazításképp pedig haladok előre a Forza Motorsport 7-ben.

mazur - Most már tényleg majdnem befejeztem a The Evil Withint, és komolyan, újra és újra meglep ez a játék. Néhol nagyon bosszantó, de vannak egészen zseniális pillanatai - így már még kíváncsibb vagyok a második részre. A Destiny 2-t pedig be se kapcsolom. Csak néha, egy-két percre. Órára. 

Szada - Utálom ismételni magam, de továbbra is csak Divinity: Original Sin 2 a program. Haladok, haladgatok vele, de sűrűn közbeszól az élet és a munka, szóval kevesebbet tudok vele foglalkozni, mint szeretnék. De ha egyszer a végére jutok (amit egyáltalán nem sürgetek, ki akarok minden percet élvezni), akkor a The Last of Us Remastered, a God of War 3 Remastered, a Beyond: Two Souls, a Killzone: Shadow Fall és az InFamous: Second Son következnek.

HP - Miután Mocsy befejezte a tesztelést, végre én esek neki a Middle-earth: Shadow of Warnak, ami az első egy óra alapján hozza pontosan ugyanazt, amit szerettem az első részben. Remélem ennél még többet nyújt majd, de Mocsy már tudja a választ, majd ő leírja nektek, mi a helyzet.

- Két éve nagyot rontott nálam a Star Wars Battlefront renoméján, hogy a sok szempontból százszor érdekesebb Rainbow Six Siege próbaköre után tartották a teszthétvégét. Ezúttal a Call of Duty: WWII után (ami egyébként egész szórakoztató volt, de nem világmegváltó) szentelek egy hétvégét a második rész bétájának és remélem, ezt nem akarom majd letörölni három lejátszott kör után.

Kaci - Hétfőn végre összerakjuk az új gépet, amin a tervek szerint mindent fullra húzva fogunk tudni játszani (miközben streameljük is nektek, hogy ne maradjatok ki a mókából), úgyhogy addig már nem is nagyon akarok játszani. Egyébként is meg vagyok csúszva a tesztjeimmel, köszönhetően elsősorban annak, hogy hétfőn meghalt a régi merevlemezem, és elveszett minden adat. Úgyhogy játék nem nagyon lesz a hétvégén, de egy-két Narcos részt lehet azért megnézek lazításképp. Eddig teljesen kimaradt az életemből, de pár hete nagyon rákaptam az ízére.

Tonight - Habár az előző résszel nem játszottam, a látottak és hallottak alapján nem igazán estem hanyatt a Star Wars Battlefronttól, viszont nagyon úgy tűnik, hogy a második rész igyekszik sokat korrigálni az előd hiányosságain, így a hétvégén mindenképpen rápörgök a nyílt bétára, hogy magam is meggyőződhessek az előrelépésekről.

daev - A hétvégén még fel kell húznom a kis Destinys karakteremet, hogy jövő héten lepörgethessük a Hard Raidet, de aztán egészen a PC-s megjelenésre pihenőpályára rakom a játékot. Vagy nem.

Csirke - Bár a Destiny 2 nehezen ereszt el, azért az új Forzában sem nyerik meg magukat a futamok, valamint Mordorban is bőségesen vár még kiontásra váró ork vér. A hétvégén ezt a három játékot fogom váltogatni, ha minden jól megy. 

Gócza - Végre valahára pénteken sikerült teljesítenem a Destiny 2 Leviathan raidjét. Ezt EndreMan és még pár cimbora streamelte is, amit akár vissza is tudtok nézni. Azt hittem ez csillapítja majd a Destiny 2 iránti lángolásomat, de most még inkább vissza akarok menni és újra teljesíteni a raidet. Remélem sikerül egy teljes GameStar brigáddal lemennünk még a hétvége folyamán.

Chava - Magam mögött hagytam a csúfosan elbukott második világháborút és immáron 1960-ban török borsot a németek orra alá. Aztán ha ezzel is végeztem, keresek valami mást, amivel kiereszthetem a gőzt. A Metro: Last Light-ról például csupa jót hallottam, és ami azt illeti, a Middle-earth: Shadow of Mordort sem pipáltam még ki.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)