Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lapzárta után mindenki visszavonult a saját kis kuckójába, hogy tovább erősítse a kockákkal kapcsolatos sztereotípiákat.

Hirdetés

Paca - Rendhagyó módon hétvégén lesz a GameNight, úgyhogy vasárnap gyertek a BarCraft 2-be játszani és nyerni pl. videokártyát. Szombaton valószínűleg az NFS Paybacket fogom gyűrni, az eddigi tesztek alapján beigazolódtak a sejtéseim, és tényleg nem ez a sorozat nagy visszatérése, de majd meglátjuk.

Mocsy - Leadtuk a novemberi GameStart a nyomdának, így eggyel kevesebb gond nyomja a vállamat. Kihasználom az időt és a The Frozen Wilds kiegészítőben felveszem a téliesített vadászgúnyámat és megnézem magamnak azt a démont, ami rettegésben tartja az északi törzseket. A Horizon Zero Dawn esélyes nálam az év játéka címre, így bizonyos vagyok benne, hogy a kiegészítőben sem fogok csalódni.

Szada - A World of Tankshoz való visszatérés egyelőre elmaradt, viszont közben eszembe jutott, hogy még alig haladtam a PlayStation 4-es Batman: Arkham Knighttal, így bár a hétvége elég zsúfolt és alig leszek otthon, ha lesz időm, akkor valószínűleg azt fogom folytatni.

Hunter - Megjött League of Legendsben a rúna rendszer frissítése, ami azt jelenti, hogy a következő 2 napot én rúnák elemzésével, matekozásával, és a tökéletes oldalak kiépítésével fogom eltölteni. Aztán a Riot úgyis kiad egy "nerf mindent" patchet és kezdhetem majd elölről. Áh, az előszezon szépségei.

- Idejét sem tudom már, mikor játszottam utoljára bármit a mobilomon, a hétvégén viszont ezen változtatok és kipróbálom a nemrég kiadott South Park: Phone Destroyert, hogy megnézzem, mi a helyzet ezzel a stratégia-kártyajáték hibrid műfajjal, amit a Clash Royale tett népszerűvé manapság.

Csirke - Nem gondoltam volna, hogy ennyire magába bolondít a Battlefront 2 kampánya, de az EA Accessnek hála már a rövidke, mindössze három küldetéses trial is sikeresen elérte nálam azt, hogy az előrendelés gombra bökjek. Van még pár szabad órám a 10 órás próbaidőből, úgyhogy a hétvégén valószínűleg a játék multiplayer részlegét is alaposan felfedezem.

Chava - Miután lepörgött a Wolfenstein II: The New Colossus stáblistája, hosszan bámultam magam elé azon morfondírozva, hogy melyik játékot vegyem sorra. Bár az Assassin's Creed Origins és a South Park: The Fractured but Whole is szólongat, úgy döntöttem, a legkisebb ellenállás felé haladok, és a Telltale-féle Guardians of the Galaxy záróepizódjával indítok.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)