Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az Xbox One PlayIT Show hétvégéjén természetesen mindannyian a rendezvényen teljesítünk szolgálatot, így csak ábrándozni tudunk arról, milyen játékokat pörgetnénk szívesen.

Hirdetés

A hétvégi játékajánló általában úgy néz ki, hogy Chavalier körbeküld egy levelet, amire válaszul a szerkesztőség apraja-nagyja szépen megírja neki, milyen játékokkal tervezi múlatni az időt a pihenő alatt. Most azonban mindannyian az Xbox One PlayIT Show helyszínén szorgoskodunk, így én fogom megírni, ki milyen játék után sóvárog, illetve mivel tölti tényleg az idejét. Rendhagyó játékajánlónk következik. 

Hirdetés

Mazur a HelloWorld színpadon készít interjúkat a meghívott vendégekkel, de holnap az Xbox One nagyszínpadon is feltűnik majd. Ha viszont kényelmes kanapéja nyugalmában játszhatná végig a Hidden Agendát, valószínűleg ugyancsak nagyon boldog lenne. 

HP nincs messze mazurtól, hiszen ő is a HelloWord színpadon beszélget szakértőkkel, oktatókkal, rengeteg kedves emberrel. Amennyiben lehetősége nyílna rá, biztosan szeretett új Xbox One X konzolját nyúzná, amin például a The Evil Within 2 is remekül fut.

Paca nemrég már elkészített egy izgalmas interjút a Trónok harca sorozat színészeivel, most pedig épp a színpad körül ügyködik. Ha ezeket az órákat otthon, nyugalomban töltené, akkor a Call of Duty: WWII-ben irtaná az ellenlábasait. 

Mocsy mint mindig, most is a GameStar standjánál őrzi a rendet és kedélyesen cseverészik a vásárlókkal. Elmondása alapján a Star Wars Galaxy of Heroes lenne az, amivel kedve lenne játszani egy kicsit, de mondjuk ez egy mobilos cím, így akár egy-egy lopott pillanatig be is léphet lenyomni pár gyors csatát. 

Chavalier legszívesebben az új Punisher sorozatot nézné a Netflixen, vagy az Assassin's Creed Origins világában kalandozna. A valóságban a GameStar stand csapatát erősíti, így ha vesztek egy új GameStar magazint, biztosan őt is elkaphatjátok pár kedves szó erejéig. 

Kaci folyamatos pörgésben lesz a két napos PlayIT Show-n, egyik színpadról rohan a másikig, itt videósokkal interjúzik, ott műsort vezet. Ha azonban lehetősége lenne rá, akkor a PC-s Destiny 2-ben lépné szorgosan a szinteket. 

EndreMan nem válaszolt a levelemre, de ez nem is csoda, ugyanis egész nap rohan egy hatalmas kamerával a vállán. Bezzeg milyen jó lenne, ha a kényelmes otthon nyugalmában táncolna az idegei a FIFA 18.

Gócza a két nap nagy részében a GameStar stand körül mozog, de alkalomadtán RG és EndreMan társaságában videózik is egy keveset. Ha jut egy kis ideje merengeni, akkor arra gondol, milyen jó lenne továbbhaladni az Assassin's Creed Originsben.

RG mikor legutóbb láttam pont számára ismeretlen cosplayer lányokat hajkurászott, akinek EndreMan kérésére PlayIT jegyeket szállított le. Remélhetőleg azóta megtalálta őket. Egyébként a Gold Rush: The Game lenne az, amit szívesen pörgetne. 

a HelloWorld színpad technikai oldalát segít kordában tartani, ami nemes és becsülendő feladat. Mondjuk azt nem írta meg nekem, mivel játszana, így én hasra ütés szerűen kitalálom, hogy a Wolfenstein II-ben irtaná a rosszfiúkat. 

Szada szorgosan írja a híreket, hogy a PlayIT alatt se álljon meg a GSO. Közben végig a South Park: The Fractured But Whole-on jár az esze. 

Csirke, vagyis szerény személyem ugyancsak az Xbox One nagyszínpad mellett vert tábort. Ha otthon tespednék, akkor biztosan az Assassin's Creed Origisben mennék neki a legújabb Trials of the Gods kihívásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)