Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A PlayIT utáni hétvége végre tényleg a pihenésé a szerkesztőségben is.

Hirdetés

Hirdetés

Gócza: Rendezvények híján végre pihenhetek ezen a hétvégén. Ebbe a két napba beiktatom a Justice League filmet, a vészjósló kritikák ellenére is érdekel. Ezen túl annyi időt töltök Egyiptomban Bayek társaságában, amennyit csak tudok. Elképesztően beszippantott az Assassin's Creed Origins.

Paca: Nagyon durva négy héten vagyunk túl, és számomra még nem is ért véget a szezon, mert kíváncsian várom a Steep: Road to the Olympicset, ami december elején jön. A hétvégén valószínűleg ráúszok a Star Wars Battlefront 2 multijára, illetve nagyüzemben tolom a Call of Duty WWII-t. Utóbbi kampánya annak ellenére, hogy nyilván nem volt minden pillanata gyönyör, nagyon tetszett, úgyhogy most már teljes gőzerővel irány újra a multi.

Tonight: Hosszú várakozás után végre beszereztem egy PlayStation 4-et, úgyhogy a hétvégét biztosan ennek a masinának fogom szentelni. Nagy rajongója vagyok az Unchartednek és úgy általában véve a Naughty Dog munkásságának, szóval egyértelmű, hogy az első jelöltem az Uncharted 4: A Thief's End lesz, aminek már az első néhány órája is lenyűgözött.

TÁ: Mivel a Need for Speed széria továbbra sem talál vissza a régi jól bevált dolgokhoz, beszereztem inkább a Fozra Horizon 3-at és Ausztrália tájain szaggatom az aszfaltot a hétvégén.

Csirke: Be kellene fejezni a Middle-earth: Shadow of Wart, de nehezen veszem rá magam az Act 4 ledarálására.

NightWolf: Jött, aztán minden betervezett mozdulatot egy suhintással elmosott a Titan Quest: Ragnarök. Gyermekeim a tűzoszlop fényében! Nem csak én dobtam hátast a meglepetéstől , hogy egy évtized után, az általam legjobbnak tartott hack and slash játék a semmiből előbújva új kiegészítőt kapott. Kerülném annak leírását, hogy hány száz órát nyomtunk bele anno ebbe a csodába, de most értelmet nyert az a bölcs döntésünk, hogy 2008.01.17-én kiírtuk a mentéseket egy lemezre az akkor már haldokló gépünkről, és szépen meg is jelöltünk, így közel 10 év után előkaparva a korongot olyan felszereléseink lettek, hogy azon még az olümposzi népség is elcsodálkozik. Szóval ez számomra nem csak egy retró élmény, hanem maga a gyönyörűség!

Szada: Folytatom a South Park: The Fractured but Whole-t, már durván feltápoltam a karakteremet, szóval gyerekjáték a harc. Imádom a játék minden percét. 

Kaci: Az utóbbi időben nagyon ritkán volt időm összeülni társasjátékozni a barátaimmal, de a héten két új játékot is sikerült beszereznünk, úgyhogy vasárnapra összecsődítettük a csapatot, és csapunk egy kis offline mókát. Terítéken a hazai fejlesztésű Critters Below és a Panic Station.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)