Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Már nyomdában az év utolsó GameStar magazinja, ami azt jelenti, hogy végre szusszanhatunk egy kicsit.

Hirdetés

Paca - Elment a decemberi GS a nyomdába, most egy kis ideig pihi van, és végre jut időm azokra a játékokra, amiket kihagytam a szezonban. Még nem döntöttem el, hogy a Horizon Zero Dawn Frozen Wilds DLC-je, a Destiny 2: Curse of Osiris, a Wolfenstein II vagy az Assassin's Creed Origins legyen-e az első, amibe belekezdek, de sorra szeretném venni mindet. Aztán a végén lehet, hogy Siege-ezek vagy CoD WWII-zök, utóbbiban most bárki játszhat a Carentan téli változatán.

Hunter - Nagyon szeretem a decembert, minden kedvenc játékomban ilyenkor indulnak el a legjobb eventek. Most hétvégén szerintem meglesem a Call of Duty: WWII Winter Siege kínálatát, vadászgatok kicsit a Star Wars Battlefront II-ben, illetve még a városba is szeretnék kijutni, hogy összekapjak gyorsan néhány új pokémont azok közül, amik a tegnapi Pokémon GO frissítéssel érkezetek. Vasárnap elvileg a Marvel Contest of Champions ünnepi esemény is elindul, úgyhogy aznap eszeveszett kristály farmolás lesz.

Mocsy - A Galaxy of Heroes szokásos raidjei mellett komolyan nekiláttam a Call of Duty zombi hadjáratának a teljesítéséhez. Elég kemény dió, de minden egyes meccsel közelebb jutok a végjátékhoz. Kifejezetten jó a tempója, ideje volt már, hogy visszatérjünk a gyökerekhez.

Szada - A hétvégén nem nagyon lesz idő játékra, de ha igen, akkor Spellforce 3 fog pörögni. 

- Emlékeztek rá, mikor néhány hete azt írtam ide, milyen jót fogok Forzázni a hétvégén? A Windows 10 inkább úgy gondolta, hogy az ő frissítési segédjének a képernyőjét kéne bámulnom órákig ahelyett, hogy engedte volna letölteni a játékot, amire annyira berágtam, hogy inkább hagytam az egészet. Ha valami csoda folytán a hétvégén akad rá időm, akkor megpróbálok megint nekifutni a procedúrának, de van egy olyan érzésem, hogy a fő szórakozásomat az Overwatch League előszezonjának meccsei adják majd, amiket a frissítés telepítése közben tervezek nézni.

Kaci - Engem ért a megtiszteltetés, hogy szerda reggel kiutazhattam Katowicébe kipróbálni az Ancestor's Legacy-t, ez viszont egyben azt is jelentette, hogy a héten még el sem indítottam a Destiny 2-t, így fogalmam sincs, mi vár rám az új DLC-ben. A hétvége programja mindenképp a Curse of Osiris pótlása lesz.

Tonight - Régóta a listámon van a Wolfenstein: The New Order és eddig nem csalódtam, úgyhogy hétvégén mindenképp folytatom. Szenzációs újragondolása a jól ismert felállásnak, azért pedig plusz 1000 internet pontot kap a játék, amiért Mick Gordon egy doom metál számot írt menü zenének, ezzel előkelő helyet szerezve a kedvenc zeneszerzőim között.

Csirke - Végre jut egy kis időm a régi elmaradásaim pótlására. A hosszú listáról rögtön egy lassan kétéves játékot választottam ki. A hétvégén tehát a Far Cry Primal kardfogú tigriseire és mamutjaira fogok vadászni.

Chava - A többiekhez hasonlóan én is azon fáradozom, hogy lerövidítsem azt a listát, amelyen befejezetlen, vagy még el sem kezdett játékaimat tartom számon. Választásom kezdésként a Tales from the Borderlands negyedik és ötödik epizódjára esett. Ha ezzel végeztem, jöhetnek a keményebb diók és a nagyobb falatok.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)