Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Alighogy elkezdődött az év, már nyomdába is tessékeltük a januári GameStar magazint. Most pedig azt tesszük, amit az orvos javasolt munka utánra: kikapcsolódunk.

Hirdetés

Paca - Nemrég rájöttem, hogy ugyanazt szeretem a PUBG-ben, amit anno a State of Decayben (a gyűjtögetést, a kalandozást, a bizonytalanságot, amikor benyitok egy ház ajtaján, és nem tudom, csak loot vagy némi ellenállás is vár-e ott rám), úgyhogy fel is raktam utóbbit Xbox One-ra, és most már még jobban várom a második részt. Ezzel töltöm a hétvégét elsősorban, pedig hívogat minden más, tavalyról feltorlódott csoda.

Csirke - Szépen lassan, ugyanakkor meglehetősen elszántan haladok végig a bepótlásra váró játékok során. Most épp a Horizon Zero Dawn kiegészítője, vagyis a The Frozen Wilds következik. Már az alapjátékot is imádtam, úgyhogy biztos vagyok benne, most sem fogok csalódni.

Kivi - Szombat hajnalban elutazom egy hétre, így valószínűleg nem sok időm lesz játszani. A laptopom azért nálam lesz, a kevés holtidőt pedig majd kitöltöm filmezéssel és egy kis Hearthstone-nal. A Kobolds and Catacombs kiegészítő Dungeon Run módja még mindig nagyon tetszik, és egyelőre még nem sikerült az összes kaszttal végigcsinálnom, szóval néhány körrel majd megpróbálkozok.

Szada - Mászkálós hétvégének nézek elébe, de ha lesz egy kis szabadidőm, máris folytatom a The Last of Us Remastered végigjátszását, nagyon rákattantam. Már azt is maximálisan megértem, hogy Daev miért nevezte el a kiskutyáját Ellie-nek.

- Ha minden jól megy, folytatjuk a kooperatív Total War: Warhammer kampányunkat, amiben épp a törpék és a Birodalom okozzák a legnagyobb fejfájást. Míg az előbbi frakció bevackolta magát a hegyi erődökbe, az emberek két méretes sereggel üldözik a szövetségesemet, szóval vár ránk pár érdekes csata.

Tonight - A MediaMolecule-t a játékipar egyik legkreatívabb csapatának tartom, rajongtam a LittleBigPlanetért, így örömmel láttam, hogy a Januári leárazásban nagyon kedvező árba került a csapat másik zseniális játéka, a Tearaway Unfolded. Jókat hallottam a játékról, szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy a babzsákos kalandok után mit tudtak kihozni a srácok a papírmasés témából.

Somi - Ez a gyönyörű nyáladzós idő pont kitűnő arra, hogy a The Strain/A Kór után, nekikezdjünk egy másik sorozatnak, így most a The Exorcist van soron, ami meglepően jónak néz ki, reméljük nem barmolják el mint a The Strain-t sikerült a végére. Játékra nem tudom mennyi időm és energiám lesz, két rész között szakdolgozat írást, valamint szenvedést jósolok a Unityvel és a C# nyelvvel.

HP - A Destiny 2 mászott vissza szokásaim hátsó ablakán, nem tudom megmagyarázni miért történik most ez, de nagyon évezem, főleg a PvP módot. Újabb rákattanás, újabb napok, amíg a befejezésre váró játékok csak várnak a megváltásra. Nem is kommentálom, ez van.

Chava - Speedrun világrekord garantáltan nem lesz belőle, ugyanis komótos tempóban haladva pucolom ki egymás után az Assassin's Creed Origins régióit. Még mindig élvezem, egyszer sem csapott meg az unalom szele.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)