Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egyetlen kattintásnyira vagytok csupán a szerkesztőség tagjainak legkevésbé féltett titkaitól. Elég bátrak vagytok, hogy lerántsátok róluk a leplet?

Hirdetés

Itt vagytok? Akkor bevált az émelyítően bulváros felvezetés. Elnézést miatta, ugyanakkor megköszönnénk, ha nem csak elolvasnátok a csapat ajánlóit, hanem megosztanátok velünk és egymással, hogy ti mivel játszotok mostanában.

Gócza - A januári nagy PlayStation-leértékelés alatt megvettem a Mafia III season passét, annak az utolsó küldetéseit fogom ezen a hétvégén befejezni, plusz az Assassin's Creed Origins első kiegészítőjének megjelenése előtt letolom az ezt felvezető ingyenes tartalmakat. Videojátékra nem lesz több idő, mert két névnapot is fogunk ünnepelni, ahol nagy valószínűséggel elő fog kerülni a Small World vagy a Takenoko.

Csirke - Január végén már érkeznek olyan új játékok, amelyekre muszáj lesz lecsapnom, de addig még gyorsan pótlok pár régóta talonban gubbasztó címet. Ilyen például a Wolfenstein: The Old Blood is.

Szada - Folytatom a The Last of Us Remasteredöt, utána pedig jöhet a Left Behind kiegészítő. Ennél többre nincs is szükség a boldogságomhoz.

Hunter - Az WoW: Legion most kapta meg az utolsó frissítését, amiben átalakították a szintezést, úgyhogy most nekilódultam felhúzni egy Troll Monkot, meg egy 5. mage-et. Ha meguntam a baktatást, akkor Overwatchban fogok rankedezni. Jó lenne még ebben a szezonban elérni legalább a Gold rang tetejét. Utóbbit egyébként nyilván nem azért hajtom, mert teljesen maga alá temetett az Overwatch League-hype...

Paca - A héten nagy ráérésemben listába rendeztem, mik azok a játékok, amik kimaradtak az évek során, de mindenképp szeretném őket pótolni (már csak azért is, mert fizettem értük). A legrégebbi a 2006-os Marvel Ultimate Alliance, de csak a tavalyi évből 13 játék torlódott fel. A héten legalább a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds DLC-jét sikerült befejezni (kiváló volt), úgyhogy most az Uncharted: The Lost Legacyval folytatom.  

Kaci - Azzal van tele az internet, hogy a Tom Clancy's The Division jobb, mint valaha. Majdnem egy évvel ezelőtt írtam egy nagy cikket a GSO-ra, amiben azt fejtegettem, hogy ez a játék halott, de a jelek szerint hatalmasat tévedtem. Némi könyörgés árán rávettem a régi bandát, hogy a fejünkbe húzzuk a lila bojtos sapkát és visszatérjünk Manhattan utcáira. Ajánlom, hogy megérje!

Kivi - Az utazást és a szombat késő esti hazaérkezést követően ez a hétvégém is mozgalmas lesz, így kevesebb időm marad játékra. Pár hete viszont sikerült megszereznem kedvező áron a Forza Horizon 3 Hot Wheels és Blizzard Mountain kiegészítőit, így a téli hangulatnak megfelelően az utóbbit fogom nyüstölni. Aztán "levezetésnek" bedőlök a tévé elé és nézem az NFL rájátszást.

Chava - Habár a történet véget ért, maradt még tennivalóm a Nílus-deltában. Meg aztán egyébként is túl közeli a The Hidden Ones DLC megjelenése ahhoz, hogy egy időre búcsút vegyek az Assassin's Creed Originstől.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)