Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Menetrendszeri játékajánlónkból megtudhatjátok, mivel ütjük agyon mostanság az időt.

Hirdetés

Paca - Még nem érzem magam késznek arra, hogy belevágjak a Monster Hunter: Worldbe (az eddigi részeket nézve valószínűleg ez sem lesz nagyon rövid), úgyhogy pótolom az elmaradásaimat. Vagy a The Last Guardian, vagy az Assassin's Creed: Origins lesz a következő.

Szada - Lerántottam PlayStation 4-re a Mass Effect: Andromeda 10 órás próbaverzióját és kövezzetek meg, de én élveztem. Érezhetően nem ér fel a trilógia szintjére, de a hiányosságai ellenére is szórakoztató tudott lenni számomra, képes volt beszippantani, szóval valószínűleg egy nagyobb leárazásnál be fogok ruházni rá.

Gócza - A héten megjelent az Assassin's Creed Origins első sztori DLC-je, így a hétvégét Egyiptomban töltöm majd. Kicsit sikerült belenéznem és nagy változásokat nem hozott, de rendben is van ez így, kapok plusz pár órát abból, ami remekül működött eddig is. Az előző hétvégékhez hasonlóan pedig, amikor nem a tv előtt ülök, akkor társasjátékozunk majd feleségemmel és barátokkal.

mazur - Nincs mit tenni, görgetem tovább a backlogot, mert a hétvégén muszáj belenézni a Monster Hunter Worldbe. Pedig kijött az AC:O első DLC-je is... És még ott van a Shadow of the Colossus, jaj, mennyi tennivaló, jaj.

Kaci - Szerdán kipróbáltuk a Sea of Thieves bétáját, és az a helyzet, hogy egyszerűen imádom a dolgot. Így, hogy bekerül a Game Passba megjelenéskor, tuti előfizetek. Nem tudom, hogy 100 óra után is élvezném-e, de 20-30-at biztos remekül fogok szórakozni. Most, hogy magasabb szintre jutottam a bétában, elvileg kinyílik pár újdonság, amire nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy a hétvégén tuti kihajózunk a virtuális tengerre.

Kivi - Idén ez az első hétvégém, hogy igazán lesz időm játszani. Még a tavalyi (és azelőtti) felhozatalból is lenne mit pótolnom, de valamiért megjött a kedvem a Need for Speed Paybackhez. Adok egy esélyt a 10 órás próbaverziónak az Xbox One-on, és a végén majd eldöntöm, hogy beruházok-e rá. Paca kritikáját olvasva mondjuk ez nem valószínű.

Hunter - A hétvégén csatlakozom a srácokhoz, és zenélni fogok a hajójuk fedélzetén a Sea of Thievesben, egészen addig, amíg egy kézifékes parkolás után nem kell menni deszkázni a rakteret. Mármint deszkázás közben is zenélni fogok, csak a befolyt víz alatt. Egyébként, amikor épp nem álló hajókat ágyúzok szét iszonyatos bátorsággal, akkor a Dragon Ball FighterZ-ben fogom tanulni Trunks fortélyait.

Csirke - Nem csak a hétvégén, de valószínűleg az elkövetkező teljes héten átköltözök a Monster Hunter: World világába, ahol egy egész kontinens népes szörnypopulációja várja a barátinak cseppet sem ígérkező találkozásunkat.

Tonight - A közelmúltban sikerült lecsapnom az Oxenfree nevű csodára, amit már nagyon régóta szeretnék kipróbálni, úgyhogy ezen a hétvégén szerintem bele is vetem magam ennek a szokatlan kalandjátéknak a világába. Ezentúl valószínűleg egy kicsit pörgetem tovább a Horizont is, mert még eléggé sok robotdínó vár arra, hogy rendesen pofán csapjam.

Chava - Már csak néhány kérdőjel árválkodik az Assassin's Creed Origins térképén, vagyis ideje más elfoglaltság után néznem. Mielőtt belevágnék a következő nagyobb lélegzetű játékba, még végigsétálok a The Vanishing of Ethan Carteren, törlesztve egy saját magammal szemben fennálló régi adósságomat. De erre is csak a Sea of Thieves zárt bétája után kerülhet sor.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)