Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyomasztó teherként nehezedik többünkre a közelgő lapzárta, de megtaláljuk a módját, hogy jusson idő egy kis játékra is.

Hirdetés

Paca - Befejezem a napokban az Uncharted: The Lost Legacyt, és nekilátok a Shadow of the Colossusnak. Biztosan nem lesz egy könnyű menet.

Kivi - Mozgalmas hétvégém lesz, túl sok szabadidőm pedig így valószínűleg nem nagyon. Viszont Super Bowl lázban égek, úgyhogy a vasárnap délután és kora este a Madden NFL 18-ról fog szólni. Illetve megpróbálok még egy kis időt szánni a Call of Duty WWII Resistance eseményére is.

Kaci - Nemrég elkezdtük az Android Netrunner nevű LCG-t az egyik cimborámmal. Lehet, hogy most besétáltam a szellemlovasba és elköltöttem 25 ezret két kiegészítőre. Ezzel már megvan a lapok tizede. Olcsó móka lesz ez, már most látom.

HP - Készül a The Inpatient PSVR játék tesztje, unatkozom közben és néha megijedek, ennél jobbat nem tudok elmondani a játékról. Nagyon nagy kár érte, már csak az Until Dawn miatt is nagyon vártam.

Csirke - Egy hét alatt közel 80 órát pakoltam a Monster Hunter: Worldbe, mégis a megérdemelt pihenés mellett biztosan ebbe a játékba fogok visszatérni, elvégre jó hentes-mészáros módjára fel kell még dolgoznom néhány szörnyeteget ahhoz, hogy elkészíthessem a következő pompásnak ígérkező kardomat.

Chava - Kötelességből átrágtam magam a Wolfenstein 2 második DLC-jén, ám a The Diaries of Agent Silent Death a fél fogamra sem volt elég. Búslakodás helyett inkább elkezdem az Altered Carbont és folytatom kalandjaimat a Pillars of Eternity konzolos kiadásában. Jól jönnek majd a felfrissített emlékek, amikor megérkezik a második rész.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)