Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyomdában a februári GameStar, ideje csapra vernünk egy hordó sört, akarom mondani, egy polcnyi játékot.

Hirdetés

Felújított játékokkal, régi elmaradások pótlásával, valamint remeknek ígérkező DLC-k és kiegészítők bűvkörében töltik a szerkesztőség tagjai ezt a hétvégét. Meg is érdemli a csapat a pihenést, a februári GameStar magazinnal mindenki keményen megdolgozott.  

Paca - Nagyon bejött a Call of Duty WWII Resistance kasztja, már kétszer Prestige-eltem, úgyhogy vagy azzal játszom ismét, vagy most már tényleg, tökre komolyan belekezdek a Shadow of the Colossusba.

Gucs - Nagy valószínűséggel a szokásos kompetitív cuccok pörögnek majd a hétvégén, tehát az Overwatch, a Rainbow Six Siege, és ki tudja, talán még egy kis CS:GO vagy PUBG is belefér majd. Illetve nemrég végigjátszottam a Deus Ex: Human Revolutiont, így aztán belekezdtem a Mankind Dividedbe is, de eddig még nem sikerült annyira beszippantania, mint az elődnek.

Tonight - Már nagyon-nagyon régóta szerettem volna játszani a Shadow of the Colossus című remekművel (nem összekeverendő az egyező nevű metalcore zenekarral), a remake megjelenése kapcsán pedig eldöntöttem, hogy nem halogatom tovább a bepótlását. Pár kolosszust már lenyomtam, rettentően egyedi és hangulatos ez a játék, úgyhogy a hétvégén biztosan fogok még pörögni rajta.

Szada - Sajnos meglehetősen kevés időm volt játszani a közelmúltban, így megpróbálok kis időt szakítani hétvégén a kikapcsolódásra és folytatni a The Last of Us Remasteredet, nagyon kíváncsi vagyok a történet folytatására.

Hunter - Abszolút szerelmes vagyok a World of Warcraft új fajaiba, úgyhogy most ezerrel dolgozok a Void Elf mage-em szintezésén. Egyébként is volt már vagy 1000 éve, hogy questeléssel húztam fel egy karaktert, az átalakított scaling miatt pedig kifejezetten izgalmas a kaland.

Kivi - Megihletett a januári síelős kiruccanásom, meg most a téli olimpia is, így kedvezményes áron begyűjtöttem a Steep Winter Games Gold Editiont. Egy korábbi ingyenes hétvége alkalmával belesüllyesztettem pár órát, és azóta csak jobban érdekelnek a téli sportok, így azt hiszem nem lőttem mellé. A hétvégén tehát igyekszem meghódítani a virtuális hegyeket, de minden bizonnyal nekiállok az Altered Carbonnak Netflixen, mert arra nem jutott időm a múlt héten.

HP - Csirke ódákat zengett a Monster Hunter: Worldről, de valahogy én nem tudom megszeretni, szóval elhagyom a "Legendás állatok és megfigyelésük, valamint szisztematikus kiirtásuk" szakkört, és inkább jöhet az Assassin's Creed Origins: The Hidden Ones DLC, mert ez a játék még mindig nem ereszt. Mondom ezt úgy, hogy még a Horizon Zero Dawn fagyos kiegészítője sincs befejezve, szóval elég erős mezőnyben befutó nálam a cucc. Soha ne legyen rosszabb életem.

Kaci - Annyi single player játék maradt ki tavaly (a Prey kivételével kb. az összes), hogy most bőven lenne mit pótolni, amíg be nem indul a szezon. Úgyhogy visszatértünk a srácokkal a virtuális New York utcáira, és úgy farmoljuk a bossokat a Divisionben, mintha nem lenne holnap. Hogy két év után miért kezdtük újra nulláról az egészet? Mert idő közben egy fantasztikus játékot rittyentett belőle a Massive. Tudnak ezek a srácok, ha akarnak.

Chava - Szombaton meglátogatjuk a szüleimet, vasárnap viszont folytatom kalandjaimat Defiance Bayben, ha pedig változatosságra vágynék, megnézem, mi a helyzet a Talos I űrállomáson. Mivel egyik sem teszt, kimondottan élvezem, hogy komótos tempóban haladhatok és annyi figyelmet szentelhetek a legkevésbé lényeges apróságnak is, amennyit nem sajnálok.

Csirke - Először megijedtem, mert a Middle-earth: Shadow of War 399 játékórát mutatott nekem, de szerencsére csak valami hiba áll az indokolatlanul magas szám mögött, az Xbox app már okosabb volt és kiderült, "csak" 75 órámba tellett a teljes végigjátszás. Most viszont hozzácsapok ehhez még pár órácskát, ugyanis belefogtam a The Blade of Galadriel DLC-be.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)