Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Rengeteg pótolnivalónk maradt tavalyról vagy még korábbról, de pár újdonságnak is adunk esélyt, amikor lesz egy kis időnk játszani.

Hirdetés

Ha nem tudjátok eldönteni, mivel játsszatok, nézzétek meg, mi ingyenes épp, vagy merítsetek ihletet tőlünk.

Hirdetés

Csirke - Ideje lenne már befejezni a Dragon Ball FighterZ kampányának utolsó felvonását.

Hunter - Ez a hétvége is nagyrészt WoW-szinteződéssel fog telni, bár mostanában rákaptam kicsit a Fortnite-ra (mindkét felére). Ha meguntam a horda bajos ügyeinek egyengetését, akkor magamra öltöm a rózsaszín macis pizsamámat, és egy hatalmas diszkógömbbel megyek agyonverni embereket Tilted Towers utcáira.

Szada - Nagyon-nagyon sűrű hétvégém lesz, így valószínűleg nem sok időm marad majd játszani, de ha mégis sikerül előbb befejezni a teendőimet, akkor lehet, hogy Chavának köszönhetően ránézek a Sunless Sea folytatására, az egyelőre korai hozzáférésű Sunless Skies-ra. Az első rész nagyon tetszett, bizakodó vagyok.

Gucs - Valahogy megint sikerült rákapnom a Hearthstone-ra, annak is inkább a Kobolds & Catacombs kiegészítővel érkezett játékmódjára, szóval ha épp nem az Overwatchban, vagy valamelyik másik kompetitív lövöldében próbálom elkenni random emberek száját, akkor nagy valószínűséggel a dungeon runok fognak pörögni.

Paca - A GeForce Now-nak köszönhetően Ultra beállítások mellett játszhatok PUBG-t és Siege-et a Macbookomon, úgy, hogy nincs vagy minimális a lag. Ez az igazi élet, ki is élvezem, mikor meg nem játszom, nézem a Six Invitationalt.

Nightwolf - Nem, nem és nem! Nem vagyok hajlandó rákanyarodni a lezáró részre! Nyolc gályahajó sem tud majd elhúzni a Ködszigetre, hogy Cirit megtaláljam. Irtózom a gondolattól, hogy a vége felé bandukolok a Witcher harmadik részének. Tudom, hogy még van hátra két kiegészítő, de minden porcikám tiltakozik azért, hogy a közeljövőben elengedjem Geralt kalandját. Ezért simán beállok akár latrinapucolónak is, ha ezzel plusz küldetések nyílnak meg, vagy napszámosként szalmaszámolónak szegődöm egy istállóba, ha ezzel pár órával kitolhatom az elkerülhetetlent... Inkább századjára is meghallgatom ezt a csodát és nem merengek fájdalmas dolgokon.

Kivi - Végre lesz időm nekiülni a temérdek játéknak, amit még tavaly év végén halmoztam fel az új PS4-em mellé. Kezdésképp megpróbálok végigszaladni az Until Dawnon - aztán ha kicsit besokallok, akkor visszatérek a Steep hűvös hegyeibe pár csúszásra.

Chava - Továbbra is a Pillars of Eternity köti le szabad óráimat. A második felvonás vége felé járok, a White March kiegészítők helyszíneit pedig még fel sem kerestem, de feltétlenül sort kerítek rájuk a második rész előtt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)