Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Komoly választás előtt állunk: el kell döntenünk, mivel ütjük agyon az időt a következő néhány napban.

Hirdetés

Lapzárta felé közeledünk, dolgozni kellene hivatalosan (nem hivatalosan is, mert Magdni felnyársal minket), de azért munka címén mindenki játszik valamit. Mondjuk, hogy tesztelünk. Többen is egy titokzatos címet, mi is lehet az?

Paca - Megjött egy hamarosan megjelenő játék sajtópéldánya, amiről még most nem szabad beszélnünk, de úgy tervezem, hogy betöffedek a kanapéra, és amíg a barátnőm nem akarja folytatni a Végtelen háborút felvezetendő Marvel-filmmaratonunkat, azzal töltöm az időt.

HP - Én is éppen azt nyomom, amit a Paca, nem tudtam, hogy nem lehet beszélni róla, szóval akkor kitörlöm azt a 5900 karaktert, amit már leírtam. Tudjátok egyébként, hogy mire pörögtem rá veszettül? A DOOM-ra, méghozzá Xbox One X-en a 4K-s patch után, valami agyeldobósan csodásan fest és simán fut, konzolon még ilyen intenzív FPS élményem nem is volt talán. Igen, tudom, én vagyok a hülye, hogy konzolon FPS-ezem, de ezt leszámítva egy csoda ez a játék!

Mocsy - Egész hétvégén a messzi fagyos északon leszek egy olyan játékban, amit már nagyon régóta vártam. Erősen esélyes az Év játéka címre, de ennél többet nem lehet elárulni, szóval...

mazur - Sajnos egyéb elfoglaltságok miatt most teljes játéktilalom van nálam, de azt elmondhatom, hogy mivel játszanék ha tehetném: illetve... el sem mondhatom, mert ahogy Paca is írta, még nem beszélhetünk arról a játékról, melynek megjelenése előtt két héttel már megkaptuk a sajtópéldányát. Pedig igazán nagyszerű játék, és olyan szívesen mesélnénk hogy milyen jó, csak hát tudjátok, nem szabad. Pedig... tényleg jó.

Szada - Ismét sűrű hétvégének nézek elébe, de szerencsére felfedeztem magamnak mobilon a Marvel Strike Force-t, amiben kis csapatom menedzselésével tökéletesen el tudom ütni az időt a vonaton vagy éppen otthon, kényelembe helyezve magam. 

Nightwolf - Megvettem egy füst alatt a StarCraft 2 három felvonását, ezért hétvégén leigázom az univerzumnak ezt szektorát is.

Kivi - Előttem is dolgos és pörgős hétvége áll, de néhány Fortnite Battle Royale meccset megpróbálok belesűríteni a programba. Jövő héten aztán végre jöhet a Far Cry 5!

Tonight - Még időben lerántottam a PS Plus előző havi kínálatába tartozó Ratchet and Clank remake-et és az a helyzet, hogy rettentően tetszik. Az Insomniac csapatának mindig is zseniális humora volt és ez ebben a játékban sincs másképp. Egyébként emiatt külön örülök, hogy az ő kezükbe került a következó Spider-Man, mert ha valaki, akkor ők el tudják találni Peter Parker jellegzetes stílusát.

Csirke - Magam sem gondoltam volna, hogy rákapok az Attack on Titan 2-re, ami sajnos nagyrészt újrahasznosítja az első részt (még az átvezetőket is egy az egyben átvették), de így is be tudja szippantani az embert. Hiába, nem minden nap csapjunk nyakszirten toronyház méretű óriásokat.

Kaci - Vasárnapra szerveztünk egy összeröffenést a haverokkal, ahol társas és videojátékokkal töltjük a délutánt, amíg várjuk a választási eredményeket. Remek alkalom, hogy végre kipróbáljam a Franticset. Az E3-on elég mókásnak tűnt, kíváncsi vagyok, milyen lett a végleges változat.

Chava - Félbehagytam a Far Cry 5-öt a Hellblade: Senua's Sacrifice kedvéért. Szükségem volt egy kis szünetre, más típusú élményre, a Ninja Theory őrületesen (bocs) jó játéka pedig hibátlanul ellátja ezt a feladatot.

Most pedig rajtatok a sor. Mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)