Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mese rehabbal, avagy válogatott módszerekkel igyekszünk kipihenni a legutóbbi lapzárta fáradalmait.

Hirdetés

Ha a Bungie nem okoz mindannyiunknak csalódást a Curse of Osiris kiegészítővel, ebben a cikkben most nagyon sokszor szerepelne a Destiny 2: Warmind, így viszont belekezdeni is nehezünkre esik. Na majd talán a jövő héten.

Hirdetés

Csirke - Kezdek vészesen rácsavarodni a Magic: The Gathering Arenára, tuti lenyomok majd pár meccset a hétvégén is, elvégre a draft mód is bekerült a játékba, ráadásul most pont az új Dominaria szettből lehet draftolni. Baj lesz ebből, előre látom.

Szada - Nem tágítok addig a Pillars of Eternity II: Deadfire mellől, amíg be nem fejezem, de lassan haladok vele és masszív tartalmat pakolt bele az Obsidian, így sokáig el fog tartani. Sebaj, sehova sem sietek, ki akarok élvezni minden egyes missziót. 

Kivi - A hétvégém főleg a tanulásról fog szólni, legfeljebb pár meccs Dota 2 fog beleférni lazításképp. Megérkezett a The International 2018 Battle Pass egy rakás új tárggyal, és több új játékmóddal, na meg egy csütörtöki balanszpatchcsel, úgyhogy megint friss és izgalmas a játék.

Kaci - A napokban nagyon rákaptunk a srácokkal a Battlerite-ra, és bár még nem vagyunk benne nagyon ügyesek, azért igyekszünk kitanulgatni a karaktereket. Kicsit olyan ez, mintha a World of Warcraft arénáját kevernénk a Dota 2-vel. Mindkettőt nagyon szerettem anno, valószínűleg ezt is azért élvezem annyira.

Tonight - Sikeresen legyűrtem a God of Wart, szóval a hétvégén egy kicsit dilemmázok, hogy mivel is folytassam. Hátra van még pár óra a Horizon: Zero Dawn történetéből, viszont a legutóbbi leárazások és PS Plus akciók során is sikerült begyűjteni egy-két érdekes játékot, amit megnéznék.

Paca - Mocsok módon berántott a Rainbow Six: Siege (segített, hogy megjött a Valkyrie elit skin, amit Valkyrie mainként nyilván meg kellett vennem), szerintem most már vissza is veszek belőle az új szezon indulásáig. Nem okés az, hogy hajnali 1-ig játszom, de 7-től már dolgozom. A hétvége rehabbal, pihenéssel telik, meg Gran Turismo Sporttal.

Somi - A The Council jelenleg az egyik legjobb kalandjáték amivel valaha játszottam. Nem azért, mert új a sztori, vagy kifogástalan a grafika, netalán zseniálisak a szinkronok, nem... Hanem, mert újítottak, csavartak a klasszikus játékmeneten. Míg a Telltale ül a hátsóján - jók a játékaik, de már kevésbé hoznak lázba - a Big Bad Wolf csapata kísérletezget, méghozzá sikeresen. Ha pedig kicsit elfáradok a sok agyalástól, újranézem az All Out! című rögbis animét.

Chava - Az utóbbi hetekben feliratkozott kedvenc taktikai játékaim (XCOM, Jagged Alliance) közé a BattleTech, egyszerűen képtelen vagyok betelni vele. Szeretném persze mihamarabb elkezdeni a Pillars of Eternity II-t is, de még nem végeztem a The White March kiegészítőkkel, és ami azt illeti, a Far Cry 5 sem fejezi be magát helyettem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)