Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Oly mértékben elbűvölt bennünket a Quantic Dream legújabb játéka, hogy a fél szerkesztőség androidra váltott.

Hirdetés

De azok sem panaszkodnak (csak próbálják meg!), akiknek egyelőre még nem jutott az élő emberhez megtévesztésig hasonlító személyi asszisztens.

HP - A Detroit: Become Human végjátékát tapossuk családi programként, magával ragadó élmény (hozzátéve, hogy a Quantic semmiben nem újult meg, pontosan ugyanazt adja, amit megszoktunk tőle, mindenki maga eldöntheti, hogy ez most megfelel-e neki, nekem nagyon is). Ezután némi ürességet érzek majd, forgolódom a padlón, aztán eszembe jut, hogy csak be kellene fejezni a God of Wart is, mert szégyentelen módon valahol kiköpött a játék a felénél.

Hunter - Már befejeztem a The Elder Scrolls Online: Summerset fő sztoriszálát, de még van ezernyi mellékküldetés, felfedeznivaló, levágásra váró world boss, és egyéb nyalánkság az elfek szigetén. Szóval valamelyik rózsaszín lombú fa árnyékában keressetek majd.

Mocsy - A Solo film tiszteletére behoztak egy csomó újdonságot a Star Wars: Galaxy of Heroesba, többek között teljesen átdolgozták a hajós aréna csatákat. Ezeket a trükköket kell a hétvégén megismernem, különben a feltörekvő versenytársak visszaszorítanak a tabellán. Ezt pedig nem hagyhatom.

Szada - Bár a hétvégén nem nagyon lesz idő játszani, de ha mégis, akkor belekóstolok a Raiders of the Broken Planetbe, amely május 25-ig ingyenes volt a Steamen. Videók alapján izgalmasnak tűnt, meglátjuk.

Csirke - A Detroit: Become Human végére értem, de ez természetesen egy olyan játék, aminél egyetlen végigjátszás korántsem elég. Látni akarom a többi befejezést is, ezért biztosan újra az androidok bőrébe fogok bújni.

Gócza - A múlt heti ingyenes napok engem meggyőztek arról, hogy konzolon is lehet élvezni a Rainbow Six: Siege-et. Be is húztam a Year 3 Gold Editiont, így az alap és a legújabb operátorok már megvannak, de ott a cél, hogy feloldjam az előző két évadban behozott rendfenntartókat.

Kivi - Nálam is a Detroit: Become Humané lesz a főszerep, de én csak szombaton esek neki, és remélem, hogy már a hétvégén sikerül egyszer a történet végére érnem. Emellett néhány "kötelező" Dota 2 meccset is besűrítek, mégiscsak gyűjtögetni kell azokat a fránya Battle Pass pontokat.

Somi - A pihenés legjobb módja, ha tesztet írok. Mondjuk, legalább jó kis játékot kaptam, nem lehet okom panaszra. Az Unforeseen Incidents kifejezetten nyugtatólag hat az idegeimre kellemes fekete humorával.

Kaci - Egy végigjátszás biztosan nem volt elég a Detroit: Become Humanből, úgyhogy a hétvégén tuti nekiülök mégegyszer, mert kíváncsi vagyok, mit lehet még kihozni ezekből a karakterekből. Elég szélsőséges utakat jártam be, úgyhogy eléggé a fejére fog állni a játék várhatóan.

Chava - Most már tényleg nekiugrok a The Council második epizódjának, mert kíváncsi vagyok arra, miként csapódnak le korábban meghozott döntéseim. Eddig jól alakultak a dolgaim, szóval bízom benne, hogy egyiket sem kell utólag megbánnom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)