Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Izgatottan készülünk az EA Play és az E3 bejelentéseire, melyek között jellemzően elmaradásainkat pótoljuk.

Hirdetés

Totálisan bezsongva várjuk az eddig sikeresen titkolt játékok leleplezését, mert meggyőződésünk, hogy a rengeteg tisztességes iparos munkán kívül is kell még lennie valaminek a fejlesztők tarsolyában, ami műfajokat forradalmasít, felkavarja az állóvizet és még a világot is megváltja.

Hirdetés

Csirke - Teljesen elfeledkeztem róla, hogy a Bloodborne DLC-jét nem fejeztem be és az utolsó boss még kifektetésre vár. Ezt a súlyos mulasztásomat tervezem most végre pótolni.

HP - Már az EA Play és az E3 varázsára készülök, csorgatom majd a nyálam a bejelentésekre, és persze 0-24-ben nyomjuk majd nektek a híreket. Nem tudom mindemellett mennyi időm lesz játszani, de ha lesz, akkor azt mindenképpen kommandósként töltöm majd el a Bravo Team világában, elég rég VR-oztam már, itt az ideje.

Szada - Egyike vagyok azoknak az elkötelezett szerkesztőknek, akik tartani fogják a frontot az E3 alatt a GameStar Online-on, így játszani sem nagyon lesz időm, de ha mégis, akkor a Heavy Raint szeretném mindenképpen folytatni, mert addig nem fogom beszerezni a Detroitot, amíg ezt és a Beyond: Two Souls-t végig nem tolom.

Paca - Ha minden jól megy, itthoni idő szerint szombat reggel már Los Angelesben leszünk Kacival, este pedig az EA Play-re megyünk Battlefield V-özni, Anthemezni, meg remélem Skate 4-ezni. Megint felmerült, hogy készül, én meg nagyon fellelkesedtem. 

Hunter - A jövő heti WarCraft eventre készülve takarítgatom majd a Heroes of the Storm napi küldetéseimet, és visszanézek a Final Fantasy XIV-be is. Nagyon sok content került be a Stormblood megjelenése óta, amikor letettem a cuccot.

Kivi - Pörgős-rohanós hétvégének nézek elébe, nem igazán lesz időm játszani. Azért majd szánok időt az E3-ra, és megpróbálok minél több meccset elcsípni a Dota 2 Supermajorből.

Tonight - A hétvégét egyértelműen az E3 körüli bolondok háza fogja uralni, viszont ettől függetlenül két előadás között azért igyekszem megpofozni az Arkham Knightot, hogy ismét megmentsem Gotham városát, vagy legalábbis azt, ami a csata végére megmarad belőle. Ennek kapcsán jegyezném meg, hogy úgy kell nekem az a Rocksteady-féle Superman bejelentés, mint egy falat kenyér.

Chava - Első nekifutásra tartani szándékozom magam a diétámhoz, azaz egyetlen civilt sem bájolok el, terelek birkaként egy sötét sarokba, ahol aztán zavartalanul elvégezhetem a vérátömlesztést. Ehelyett patkányokra szorítkozom, meg vámpírvadászok és emberi mivoltukból teljesen kivetkőzött vérszopók hemoglobinjára. Mondanom sem kell, hogy döntésem következtében összehasonlíthatatlanul kevesebb tapasztalati pontot gyűjthetek, semmi esélyt nem látok arra, hogy természetfeletti képességeim kiteljesedjenek. Magyarán az élet a halál után egyetlen szóval jellemezhető: szívás.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)