Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Sok focival és még több játékkal búcsúztatjuk a szürke hétköznapokat.

Hirdetés

HP - Amióta láttam a Resident Evil 2 Remake gameplay-t, már semmi más nem érdekel. A Várakozás 2018 a legújabb játékom, agyam képernyővédőre kapcsolt, már nem érnek ingerek. Életem üresség, amely majd 2019 januárjában kap formát és értelmet. Addig túlzásokkal ütöm el az időt, és talán egy kis The Crew 2 bétázgatással és Red Dead Redemption nosztalgiával. De közben végig erre gondolok majd:

Csirke - Az oroszországi foci vb-nek sikerült engem is annyira megfertőzni, hogy végre tényleg be fogom fejezni a FIFA 18 The Journey módját.

Paca - A Los Angeles-i kiruccanás nem tett túl jót a testemnek, úgyhogy igyekszem annyi időt regenerálódásra fordítani, amennyit csak lehet. A Hitman: Sniper Assassin például tökéletes relaxációs program.

Szada - Játékra most nem nagyon lesz időm a hétvégén, viszont egyre jobban hozom be a lemaradásomat a Black Mirror sorozatból. Ez ugye számít?

RG - Amennyiben a sok családi program mellett jut idő egy kis játékra, akkor mindenképpen azt fogom csinálni, ami az életben a legegyszerűbb: rombolok, és török-zúzok. Erre van a Wreckfest!

Tonight - A hétvégén mindenképpen a zenélés lesz a fókuszban, szeretnék befejezni egy új számot, viszont mellette időt fogok szakítani arra is, hogy pótolgassam azt az utat, ami a legújabb God of Warhoz vezetett és folytatom a God of War III-at.

Kaci - Igyekszem pótolni a rengeteg elmaradásomat, de az a helyzet, hogy a Prey Mooncrash DLC-je elképesztően szórakoztató, úgyhogy két cikk között egy holdbázisról fogok menekülni.

Kivi - Régi hiányosságot pótlok - eddig szinte teljesen kimaradt számomra a The Last of Us, csak egy végigjátszást néztem meg annak idején. Múlt héten végre bezsákoltam a Remastered kiadást, úgyhogy saját kezembe veszem a történetet.

Chava - Július közepéig focilázban égek, csak két mecs között vagyok hajlandó bármivel is foglalkozni, aminek nincs köze a vébéhez. Ilyenkor az Unravel Two cuki fonalfiguráit terelgetem, vagy a Luke Cage második évadának epizódjait darálom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)