Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szezon van épp, az uborkáé. Jól érződik ez a gondolatban már nyaraló kollégákból harapófogoval kihúzott válaszokon is. Katt, ha kíváncsiak vagytok.

Hirdetés

Már látótávolságon belül a GameStar Tábor, érezzük is a nyári bizsergést, BZ például egész héten a VOLT fesztiválon érzi ezt kicsit jobban. A többiek becsületesen játszanak, ahogy illik.

HP - A The Crew 2 számomra remek szórakozás, egyértelműen jó irány az első részhez képest. Az ugye Need for Speed akart lenni, ez inkább Forza Horizon, de ügyesen, jól felturbózva az élményt. Persze hibák, hiányosságok akadnak bőven, a versenyélményen és az irányításon lehetne mit javítani, de aki szereti a casual, arcade versenyek élményét (pl. én), annak remek móka. Nem értek egyet a külföldi szaksajtó visszafogott lelkesedésével, szerintem konkrétan sokkal jobb folytatást sikerült letenni az asztalra. De mivel Paca teszteli, és nem én, majd ő elmondja, hol szeret a cápa.

Paca - Már kezdünk kiérni az E3 és a kapcsolódó teendők bűvöletéből, úgyhogy a hétvégén belekezdek végre a The Crew 2-be. Nem is tudom, repülni, hajózni, vagy autózni szeretnék-e jobban. 

Szada - A Jurassic World: Bukott birodalmon felbuzdulva a Jurassic World: Evolutionben próbálom majd felépíteni a tökéletes őslényparkot és lehetőség szerint elkerülni, hogy jöjjön a futás meg a sikítás.

Gucs - Az Xbox Game Pass szolgáltatásnak köszönhetően teszek egy próbát a State of Decay 2-vel. Az első rész ugyan közel sem volt tökéletes, de jól elszórakoztam vele, így remélhetőleg a folytatásnak is sikerül majd lekötnie egy darabig. Ha pedig épp nem zombikat ölök halomra, akkor nagy valószínűséggel a CS:GO fog pörögni.

Tonight - Az a helyzet, hogy nem igazán mozgatnak az új Call of Duty játékok, legalábbis annyira biztos nem, hogy önként megvegyem őket, de ha már ajándék volt a PS Plusban, akkor kipróbálom a Black Ops III-at, hátha megváltozik a véleményem a sorozat jelenlegi állásáról.

Somi - Mivel sikerült beszereznem a For Honor-t az ingyenes időszak alatt, pozitívan kellett csalódnom, hogy mennyit javult a játék megjelenés óta. A szamurájok táborát erősítem, illetve erősíteném de míg dominion módban elég jól teljesítek az egyszerű 1v1 dueleknél néha elvérzek, ha egy lawbringer vagy egy peacekeeper kerül elém. Nagy kedvenc és main jelenleg a nobushi, amit tudom, hogy mindenki utál, de nekem nagyon tetszik a fegyvere, meg az egész szurka-piszka harcmodor.

Kivi - Ezen a hétvégén most nem nagyon leszek gép és konzolok előtt, de annyi időm talán lesz, hogy a The Awesome Adventures of Captain Spirit történetén végigérjek.

Chava - Csak ismételni tudom magam, a következő két hétben leginkább a focivébé jelenti majd számomra a kikapcsolódást. A meccsek között azért szakítok időt a 13 Reasons Why második évadára is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)