Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

VB-láz ide, lapzárta oda, a játéknak folytatódnia kell. Rajtunk ez alkalommal sem múlik semmi.

Hirdetés

Annyira eluralkodott már mindenkin a nyári hangulat, hogy úgy kellett lasszóval összefogdosni a körkédésre egyáltalán válaszolni hajlandó kollégákat. Természetesen okolhatnánk a kialakult helyzetért a közelgő lapzártát és az egy hét múlva ilyenkor elrajtoló GameStar tábort is, de nem tesszük, mert hétfőn is be szeretnénk menni a munkahelyünkre. Magyarán mindenről a foci tehet!

Hirdetés

Paca - Nagyjából 30 órát pakoltam bele a The Crew 2-be néhány nap alatt, de mivel még nincs kész minden fotó és egy-két verseny is maradt, ezt fogom folytatni a hétvégén. Ha megvan, vagy befejezem az Assassin's Creed: Originst végre, vagy nekiállok a Detroit: Become Humannek.

Kivi - A hétvégém leginkább az utazásról fog szólni, de emellett és a szombat esti vb-meccs mellett pár kör Fortnite talán belefér az időmbe. Mostanában úgyis annyi e-mailt kaptam, hogy fel akarják törni a profilomat, érdemes lehet visszanéznem a Battle Royale-ba, esetleg kipróbálom végre a Playground módot.

HP - Egyelőre nem vagyok meggyőzve arról, hogy sokáig fogok a Red Faction Guerrilla - Re-Mars-tered bűvkörében maradni, mert hiába a 4K-s újracsomagolás, valahogy úgy érzem, eljárt az idő a játék felett, nem tud lekötni, minden elemében kicsit butuskának hat. Ezzel együtt még próbálgatom, hátha meglátom benne azt, amit egyébként közel 10 éve jónak éreztem. Simán lehet, hogy csak én vagyok finnyásabb. Pihenésképpen pedig egy kis The Crew 2 mindig jöhet, a közvélekedéssel szemben számomra továbbra is remek rekreációs játék.

mazur - Az elmúlt 4-5 hétben nemigen tudtam (annyit) játszani (mint amennyit szeretnék), de most végre-valahára befejezhetem a God of Wart, sőt, talán még a Detroit: Become Humant is. Illetve miket is beszélek, először természetesen befejezem régóta esedékes Runner 3  tesztemet, még mielőtt magamra zúdítom Magdi és Chava haragját. (Armagddi és Chavaklizma!)

Szada - Bár a hétvége rohangálós lesz, azért próbálok majd időt szakítani arra, hogy befejezzem azokat a játékokat, amiket feltelepítettem, de valamilyen oknál fogva félbehagytam (elvesztettem az érdeklődésemet, időhiány, mindig jött egy új, ami kíváncsivá tett stb.) A legelső, amit mindenképpen ki akarok pörgetni, az a Wolfenstein II: The New Colossus, ugyanis az előző részt imádtam és ebből is tetszik az, amit eddig láttam, szóval mindenképpen végig akarom játszani Terror Billy újabb kalandját.

Chavalier - Volt már szerencsém PC-n a Sudden Strike 4-hez, de mindig is érdekelt, hogyan sikerült a srácoknak konzolokra átültetniük ez a második világháborús taktikai RTS-t. Miután hozzájutottam a minden földi jóval megpakolt European Battlefields Editionhöz, adja magát a döntés, hogy milyen játékkal üssem agyon az időt két focimeccs között.

Csirke - Végre Xbox One-on is elérhetővé vált a NieR: Automata. Ha minden jól megy, akkor munka és családi szülinapozás mellett a Become as Gods Editionnek szentelem majd az időmet.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)