Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Napszúrást és bőrig ázást tartogatnak számunkra a pihenőnapok, de néhányan mást fundáltak ki.

Hirdetés

A szokásos hétvégi játékajánlónk rengeteg címet sorakoztat fel, mindenki talált a csapatban magának valami kellemes elfoglaltságot, hátha nektek is tudunk segíteni a választásban. Ha pedig nem, akkor adjatok tanácsot ti, mivel érdemes játszani mostanság.

Paca - Miután annak idején a No Man's Skyban találtam egy olyan bolygót, ahol tojások eladásából undorítóan meg tudtam magam szedni, nem volt célom a játékban, ezért félretettem. Azóta viszont nagyon sok minden változott, rengeteg új tartalom jött, a NEXT frissítéssel minden eddiginél több. Visszanézek, aztán ha minden jól megy, ki se jövök belőle az Overcooked 2-ig.

Hunter - A hétvégét biztosan a csillagok között fogom eltölteni. Én régen is szerettem a No Man's Sky-t, de az új update még jobban rápörgetett. Elkezdek pénzt termelni, hajót fejleszteni, és megépíteni a bázisomat egy remélhetőleg barátságos bolygón.

mazur - Végre-valahára belevágok a Divinity: Original Sin 2-be. A karakteremet már hónapokkal ezelőtt kitaláltam, de az utolsó pillanatban benyuszultam, hogy nem lesz-e túl nyögvenyelős élőhalottként kódorogni Rivellonban. Most azonban nem élőhalogatom tovább, egyszer élünk (éltünk?).

Csirke - Mivel a GameStar-tábor alatt nem volt időm még csobbanni sem egy jót, most hétvégén a nyakamba kapom a családot és lezúzunk a Balatonra. Így leginkább mobilon megy majd a játék, de ez nem is gond, úgyis kezdek rákattanni a Marvel Strike Force-ra.

Tonight - Még egy korábbi PS Plus felhozatalból jutott hozzám az XCOM 2, amit annak ellenére zsebeltem be, hogy sosem voltam különösebben nagy rajongója a műfajnak. Mivel most éppen semmi más nincs, amivel leköthetném magam, ezért valószínűleg a hétvégén teszek vele egy próbát, aztán ki tudja, még a végén rápörgök.

Kivi - Főleg a tesztelésre kapott játékokkal és családi programokkal töltöm a hétvégét, de talán pár Fortnite-meccset meg tudok engedni magamnak. Mostanában egyre jobban élvezem, és még egész jó eredményeket is sikerül elérnem.

Szada - Próbálok haladni a Dishon... mármint a The Banner Saga 3 pörög, hogy időben le tudjam adni róla a tesztet. Ez minden, amit elmondhatok.

HP - Horizon Chase Turbo, ennyit mondok gyerekek, mit nekem Forza, The Crew, vagy Need for Speed! Visszaköszönt és homlokon csókolt a gyerekkorom, minden Out Runt nyüstölő játéktermi kövület tapsoljon velem, ez a játék egy kis gyöngyszem a mai kor bolhapiacán, csak ajánlani tudom. Teszt is lesz róla, majd ott ömlengek tovább.

Chava - Miután a Far Cry 5 jó kétharmad része csalódást okozott, egyelőre még nem visz rá a lélek, hogy végigtoljam a megjelent DLC-ket, ahogy más, nagyobb volumenű játékhoz sem érzek magamban erőt. Inkább nosztalgiázok a napokban megjelent Sonic Mania Plusszal, kíváncsi vagyok, hogy mennyit romlottak a reflexeim azóta, hogy még Megadrive-on száguldoztam a világ leghíresebb kék sündisznójával.

Most ti jöttök, mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)