Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ideálisak a körülmények arra, hogy versenyt hirdessünk. Vajon a PC-k és a konzolok adják fel hamarabb, vagy mi kapunk előbb hőgutát?

Hirdetés

Gondolatban mindannyian Izlandon, vagy más, kevésbé forró helyen tartózkodunk, ahol az ember a gépet is szívesebben kapcsolja be. Valójában meg a forró szobákban ülünk, és minden irányból ventilátorok néznek ránk.

Hirdetés

HP - Life is Strange pótlás pörög, családi körben nyomjuk végig a kalandokat. Nekem nagyon tetszik az élmény, hamarosan jöhet a Before the Storm is. 

Flatline - Én tuti, hogy a For The Kinget fogom nyúzni agyvérzésig, mert iszonyatosan jó. Nem is értem, hogy repült ez át minden radar alatt, és miért nem tudtam róla, hogy ennyire király. Roguelike, turn based harcos, online és couch coop dungeon hunting, rettentő szuper lootokkal és nehéz játékmenettel. Atyavilág, szerelmes vagyok!

Paca - Én még mindig élvezem a Call of Duty játékok multiját, úgyhogy a Black Ops 4 bétájával fogom tölteni a hétvége nagy részét. Egy esélyt megérdemel.

Hunter - Én szinte semennyit nem leszek itthon a hétvégén, úgyhogy maximum a Marvel Contest of Championsben fogok farmolgatni esténként. Pörög bennem a Marvel-hangulat az Infinty Wartól.

Szada - Visszatérek a Pillars of Eternity II: Deadfire-höz, hogy kipróbáljam az első DLC-jét, a Beast of Wintert.

Kivi - Hivatalos megjelenés előtt megkaparinthattam a Madden NFL 19-et, így a szabadidőm jelentős részét ezzel fogom tölteni. Talán még egy kis Forza Horizon 2 is belefér az Xbox Live Goldnak köszönhetően.

Tonight - Teljesen lenyűgöz a Valiant Hearts stílusa és hangulatvilága, szóval mindenképpen szeretném befejezni a hétvégén, ami még visszamaradt belőle. Ezen kívül lehet lecsapok még az Absolverre, mielőtt kicserélik a PS Plus kínálatot.

Kaci - Vasárnap indul a hagyományos éves LAN-party a haverokkal, úgyhogy egy hétre elvonulok a világtól egy internetmentes helyre és hajnalig püfölöm a billentyűzetet. Nem mondanám, hogy ez a legpihentetőbb formája a nyaralásnak, és az lesz a vége, hogy egy évre megint megutálom a Dota 2-t.

Mocsy - Beleástam magam kicsit a World of Warcraft legújabb kiegészítőjének a bétájába. 10 nap múlva jön a Battle for Azeroth, hihetetlen, hogy 14 évvel ezelőtt egy eltévedt meghívó alapjaiban változtatta meg a hozzáállásomat az MMO-khoz. Soha nem bántam meg, alámerültem ebbe a rendkívüli játékba, nekem még mindig a Blizzard a Naprendszer legjobb mesemondója.

Chava - Ezernyi elmaradásomat igyekszem bepótolni, ezért rekreációs céllal biztos, hogy nem játszom a napokban. Talán a Stephen King művei által inspirált Castle Rock eddig megjelent epizódjait bele tudom szuszakolni a programba.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)