Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Végre elment az augusztusi lapszám a nyomdába, megpihen a szerkesztőség, és aki éppen nem utazgat el felelőtlenül, az bizony játékokkal múlatja az időt. Mifelénk ez szokás.

Hirdetés

Nagyon keveset kell már csak aludni, hogy végre kezünkben (és a ti kezetekben) legyen a 2018/08-as GameStar magazin, megdolgoztunk érte keményen. Szóval most megérdemelt pihenés történik éppen (oké, az online ügyeletet leszámítva, mert a GSO sosem pihen, ahogy látjátok), ezért gyorsan számba is vesszük - mint minden héten -, hogy mivel is játszunk éppen. Aztán persze ti jöttök, adjatok tippeket nekünk és egymásnak kommentben!

Hirdetés

HP - Olyan kemény lesz az őszi felhozatal, hogy már azt számolom, hogy lesz esélyem legalább belenézni a rengeteg húzócímbe, amelyek kiszínezik az utolsó negyedévünket. Talán a várakozás teszi, de most nem tudok elmélyülni semmiben, csak rugdosom a kavicsokat az udvaron, unottan piszkálom az ételt, nagyokat sóhajtok meredve az egyébként be sem fejezett játékaimra. Legszívesebben felképelném magam. De inkább nyomok egy kis Injustice 2-őt, majd abban felképelem magam.

PacaNagy elmaradást pótolok: a Life is Strange-be még 2016 márciusában belekezdtem, de máig nem fejeztem be, úgyhogy a hétvégén ledarálom egyben.

Szada - Egy kis nyaralós móka lesz a hétvégén, szóval ha éppen nem legózunk, mozizunk vagy csavargunk, akkor biztosan játszani fogunk a hűs szobában, méghozzá a tervek szerint PlayStation 4-en valamelyik TT Games-féle LEGO-t, PC-n pedig Rocketbirds: Hardboiled Chickent, mert egyszerűen zseniális. 

Flatline - Dead cells. Meleg pite!

Hunter - Minden korábbi tervem semmivé vált, amikor megérkezett a Monster Hunter World PC-s verziójának kulcsa. Ennyit a lazulásról, indultam szörnyeket csapkodni a 6 méteres katanámmal.

Kivi - Elég keveset leszek otthon a hétvégén, így legfeljebb pár meccs Hearthstone fog beleférni az időbe, várhatóan az is inkább mobilról. Az új kiegészítő, a The Boomsday Project rengeteg érdekes lapot hozott, bőven lehet kísérletezni a különleges paklikkal.

Csirke - Teljesen rákattantam a Yakuza Kiwami 2-re, szóval valószínűleg a hétvége nagy részét is a japán alvilág legmélyebb bugyraiban lubickolva fogom eltölteni.

Kaci - Véget ért az egy hetes LAN-partim, úgyhogy most egy évig rá se akarok nézni a Dota 2-re. Rengeteg elmaradást kell pótolnom, úgyhogy a hétvégét feláldozom a munka oltárán, de néhány Hearthstone boostert azért talán kibontok közben, hátha össze tudok rakni egy izgalmas paklit.

Chava - Elszántam magam, hogy befejezem végre a Firewatchot, mielőtt bármi mással foglalkoznék. Utána Bloodlinest néznék, ha a szolgáltató lenne szíves felszámolni az áramszünet okát, mert éppen a középkorban ülök. Ezt is kézzel írtam, papírra...

És ti mivel játszotok éppen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)