Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Remek időzítéssel három napot kaptunk arra, hogy kifújjuk magunkat a rövidesen kezdődő Gamescom előtt.

Hirdetés

Hivatalosan kedden rajtol el a 2018-as Gamescom, ami remélhetőleg bőven ellát majd minket munkával a jövő hét folyamán. Csirke és Kaci már becsomagolt, készülnek a srácok az útra, a többiek addig is pihentetik egy kicsit gépelőizmaikat.

Hirdetés

mazur - We Happy Few lett volna a terv, de nagyon hamar ráuntam, mert ahogy sejtettem, sajnos elég vacak lett... Szerencsére a Dead Cells épp ellenkezőleg, minden várakozásomat felülmúlta, úgyhogy meg van mentve a hétvége.

Paca - Eléggé rákaptam a Quake Championsre, de a gépem sajnos jó esetben 30 fps-sel viszi, ami egy pörgős arena shooternél komoly hátrány. Megpróbálom még tekergetni a beállításokat, ha meg nem jön össze, megyek vissza Siege-ezni.

Csirke - HP-nak hála teljesen rákattantam a Western Pressre és már most látom, hogy az utolsó párbajnál el fogom törni a kontrolleremet. A játékmenet végtelenül egyszerű: gyorsabban kell lenyomni a képernyőn megjelenő gombokat mint az ellenfél, és ha sikerrel járunk, akkor mi rántunk pisztolyt először. 

Hunter - A hét során végeztem az Alliance karimmal. Megcsináltam a világ összes küldetését, megnyitottam a World Questeket, instázgattam, és gearelődtem. Azt hiszem itt az ideje, hogy átnézzek a Zandalari tesókhoz, és kiélvezzem az ottani tartalmakat is. Én egy jó pár hétvégén keresztül el leszek most a Battle for Azeroth újdonságaival.

Kivi - Elkezdődött a The International 2018 (vagyis a Dota 2 világbajnoksága), úgyhogy a hétvégén inkább a streamek fognak pörögni. Persze kicsit a játékba is beugrok, ilyenkor mindig megjön az ember kedve, hogy kicsit megpróbálja utánozni a profikat.

Chava - Megvettem a The Walking Dead: Final Seasont, ám mielőtt nekiesnék az első epizódnak, még befejezem a State of Mindot. Ha valakit vonzanak a lételmélettel és a transzhumanizmussal kapcsolatos témák, feltétlenül adjon neki egy esélyt. Lassan jön lendületbe, de utána beszippant és nem ereszt. A lowpoly dizájn pedig kimondottan jól áll neki. Szóval, ha ezekkel végeztem, nekidurálom magam a We Happy Few végigjátszászának is.

Most pedig rajtatok a sor. Ha úgy gondoljátok, osszátok meg velünk, hogy mivel játszotok a háromnapos hétvégén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)