Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ismét mutatunk néhány címet, amelyeket vétek lenne kihagyni, de amennyiben nektek is van pár javaslatotok, örömmel vesszük, ha megosztjátok velünk.

Hirdetés

Annak, aki tanácsot kérne, mostanában elég könnyen tudunk segíteni. Hivatalosan is befejezettnek nyilvánítjuk az uborkaszezont, mert már most Dagobert bácsiként fürdünk a jobbnál jobb játékokban, pedig a nagyja még hátra van.

Hirdetés

HP - A Forza Horizon 4 demóra csorgatom a nyálam. Nem hiszem, hogy ez különösebb magyarázatot igényel.

Paca - Elmerülök nyakig a Shadow of the Tomb Raiderben. Nagyon vártam már, és muszáj vagyok az AC: Odyssey előtt befejezni, hogy azzal is végezhessek a Red Dead Redemption 2-ig. Jaj, de jó év ez. 

Hunter - Most hogy befejeztem a Spider-Mant szerintem nekiülök a többi kimaradt nagy PlayStation címnek. A következő a listán a Detroit: Become Human lesz, úgyhogy talán azt a hétvégén végig is pörgetem.

Szada - Nem sokat leszek otthon a hétvégén, de ha mégis, akkor valószínűleg megpróbálom majd befejezni valamelyik elkezdett játékomat, mondjuk a Preyt és remélhetőleg nem fogok szívrohamot kapni tőle.

Kivi - Kis lemaradásban vagyok, szóval én még csak most fogok nekiesni Spider-Man kalandjainak, de emellett megnézem, mit tud a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout módja PC-n.

Chava - Lemerültek az elemek a maratoni Shadow of the Tomb Raider végigjátszásban és az azt követő lapzárta hajrájában, ezért csak módjával nyomkodom a gombokat és pöckölöm az analóg karokat. Meglátjuk, mihez lesz erőm és kedvem az Iron Fist második évada mellett.

Csirke - Végre befutott az NHL 19 tesztkódja, szóval ezen a hétvégén arcpirítóan sok időt fogok beleölni a Hockey Ultimate Team játékmódjába és addig farmolom a virtuális kártyacsomagokat, amíg nem sikerül egy tisztességes csapatot összeraknom. 

Ennyit rólunk. Ti mivel játszotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)