Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Hozzánk már megérkezett a Forza Horizon 4, de tisztelgünk a Telltale előtt is.

Hirdetés

Általában szombaton szoktunk játékot ajánlani, de Chava horgászni ment, Csirke születésnapot ünnepelt, mindenki csinált valami fontosat. Na de ma a játéké a főszerep.

Hirdetés

Chavalier - Egész évben nem sikerült összehozni egy horgászkirándulást, de most végre úgy fest, minden adott ahhoz, hogy horogra tűzött kukaccal és gilisztával rémisztgessük a halakat, majd pedig megkoronázzuk a hétvégét egy remek szülinapi bulival. Bocsi, Csirke, nem a tiédre gondolok, de biztos vagyok benne, hogy az is szuper lesz.

Csirke - A brit utakat fogom róni a Forza Horizon 4-ben és nagyon remélem, hogy a játékbéli szerencsekeréken több autót pörgetek majd, mint bizarr ruhadarabot vagy emote-ot.

HP - Most, hogy gyászolom a Telltale Games munkásságát, lehet, hogy előkerül a The Walking Dead megint, csak közben ott duruzsol a Forza Horizon 4, és már az új Assassin's Creed is, hogy vessem bele magam. Azt hiszem így könnyű elviselni a gyászt.

Kaci - Szégyen, gyalázat, de másfél hónapja nem indítottam el a Rainbow Six: Siege-et. Az augusztusi LAN party óta teljesen átállt a csapat a Dota 2-re, úgyhogy még nem is láttam az új operátorokat, pedig csak illene őket kipróbálni. Vasárnap remélhetőleg ezt is be tudom sűríteni a programba.

Kivi - Idő hiányában sajnos még nem értem végig a Spider-Man történetén, hétvégén főleg ezt tervezem folytatni, ha sikerül pár nyugodt órára leülnöm.

Paca - Újra kocsikba szállok, az életnek előre és háttal a halálnak. Forza Horizon 4 lesz, néha Subaruval, néha Volkswagen Bogárral, olykor meg valamelyik James Bond verdával.

Szada - A legutóbbi nagy leakciózáskor bezsákoltam a Deus Ex: Mankind Divided PlayStation 4-es változatát és valamelyik nap elindítottam próbaképpen, hogy be tud-e úgy szippantani, mint a Human Revolution. Nos, azóta ha van egy kis szabadidőm, ezt nyüstölöm, szóval a hétvége azon részében, amit nem a családdal vagy a teendőimmel töltök, minden bizonnyal Adam Jensennel fogok szétrúgni pár hátsót. De szigorúan nesztelenül, gyilkolás nélkül, úgy az igazi kihívás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)