Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Természetesen ezen a hétvégén is szakítunk időt a játékra.

Hirdetés

A szezon nagy címe mellett a szerkesztőséből többen inkább régi kedvenceket vesznek elő, vagy hosszú ideje húzódó elmaradásokat pótolnak. 

Hirdetés

Paca - Nagyon fura a kapcsolatom a Forza Horizon 4-gyel, ugyanis egyfelől nem örülök, hogy lecsupaszították és elvesztette a fesztiválos feelinget, meg telepakolták idióta táncokkal és öltözékekkel, másrészt viszont a tájat imádom, a Subaru Impreza aszfalton és földúton is egy csoda, és már 35 óránál járok benne úgy, hogy még mindig nem végeztem minden versennyel. És még el sem indult a live service. Folytatom hát, megadom magam. 

Szada - A Pillars of Eternity II: Deadfire - Seeker, Slayer, Survivor névre hallgató DLC-je fog pörögni, hogy még időben végezzek vele és a teszttel is, mivel a hétvégén a szüleimet költöztetjük és kevés az idő minden másra. Valószínűleg mire ezeket a sorokat olvassátok, Chaváék már elégedetten olvasgatják majd a cikket és nem a bőrömet készítik elő a kandalló elé. 

Mocsy - Egyre inkább belebonyolódok a Star Wars: Galaxy of Heroes eseményeibe, kellene már egy olyan játék, ami képes kiszakítani ebből az addikcióból. Igyekszem hétvégén kicsit az új Tomb Raiderrel is foglalkozni, de ha ilyen szép marad az idő, akkor inkább a kertben fogok szorgoskodni. 

Chavalier - Amint lesz pár szabad órám, átrágom magam a Life is Strange 2 rendkívül ígéretes nyitóepizódján, hogy aztán kapát, kaszát eldobva rohanhassak pecázni. Szeretném kihasználni azt a kevéske időt, ami még hátra van a szezonból.

Mazur - Most egy kicsit elegem lett a sok-sok órára behúzó gigajátékokból, mert a Spider-Man után a Shadow of the Tomb Raider, és a Forza Horizon 4 is túl sok órámat rabolta el. Nyilván egyiket se fejeztem még be, de a hétvégén inkább néhány régóta esedékes, rövidebb játékot szeretnék kihúzni a listámról. Egyrészt a Wailing Heights cimű zenés-zombis kalandjátékot (igen), másrészt pedig a nagyszerű Mike Bithell két "kamarajátékát", a Subsurface Circulart és a Subsurface Quarantine-t. 

Flatline - Én a Bards Tale 4-et fejezem be a hétvégén. Nem tudom, miért tetszik, mert alapvetően nem annyira jó, de nem is annyira rossz. Ráadásul az "eredeti" játékokkal sohasem játszottam, de mivel körökre osztott a harc, azonnal nyerővé vált nálam, mint minden hasonló cím. 

Kivi - Nekiesek a Fortnite Battle Royale Season 6 új kihívásainak, aztán amint megkaparintom a Forza Horizon 4-et, pattanok is be a virtuális sportkocsimba, hogy átversenyezzek Nagy-Britannián.

Csirke - Egyelőre nem beszélhetek arról a játékról, amit egész héten nyüstöltem, szóval csak annyit mondok: "Nika se perimeno, ahogy ölelsz, nem felejtem el, maradj velem mindig, te hozzám tartozol. Nika se perimeno, ígérd meg, hogy elviszel magaddal olyan tájra, hol buzuki hangja szól!"

HP - Valami balhé van megint a görögöknél, hallottátok?

És ti mivel játszotok éppen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)