Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vajon szabadtéri programot szerveztünk, amikor sorra esnek be az év legjobban várt játékai, vagy sem?

Hirdetés

Megkaptuk a behívónkat, a szerkesztőség fele máris katonának állt, de pár kivételtől eltekintve a többiek sem tűnnek a béke hirnökeinek. Pedig valójában mindannyian ártalmatlan, pihe-puha játékmackók vagyunk.

Hirdetés

Paca - Akárki akármit gondol, én bizony megnézem a Call of Duty: Black Ops 4-et. A béta alatt nem lettem elmosva, de sok mindenen változtatott a Treyarch, úgyhogy akár még jó is lehet.

Kivi - Továbbra is a Forza Horizon 4-et fogom nyüstölni. Egyrészt hétközben sajnos szinte semmi időm nem volt rá, másrészt roppant mód élvezem a Bond autóktól kezdve a Formula Drift szörnyeken keresztül a Volvo kamionig az összes eddig begyűjtött járgányom vezetését.

Mocsy - Pénteken végre elindultak az új Call of Duty szerverei, ami azt jelenti hogy beindul a szokásos októberi zombivadászat. Állítólag jó a Battle Royale része is, de az egyelőre nem vonz, viszont a zombimészárlás nagyon. Fura mód, most már a hadjárat sem hiányzik. Annyira.

Tonight - Már hetek óta a Red Dead Redemption 2 megjelenésére vagyok rápörögve, hiszen az előző rész előkelő helyett foglal el a legnagyobb kedvenceim listáján. Sajnos egy kicsit még várnom kell a Rockstar új magnum opusára, de addig is talán előveszem egy kicsit a 2016-os Doomot, ugyanis annak a végigjátszását sajnos anno félbeszakította a fránya államvizsga.

Csirke - Egyelőre még csak vakargatom a fejemet a Soulcalibur VI karaktergenerálója láttán. Nehéz döntés, hogy gyíkembert, csontvázat, múmiát vagy szárnyas angyalfiút indítsak el a nagy kalandra. Szerintetek mi a helyes döntés?

Kaci - Szombaton egész nap egy jótékonysági streamet tolunk a pajtásokkal a Fun With Geeksen, vasárnap pedig valószínűleg az új Call of Duty pörög majd egész nap, mert egyáltalán nem vagyok elégedett a pénteki teljesítményemmel.

HP - Még mindig pörög az AC, befigyel egy kis CoD, a Soulcalibur VI-ba is belepillantok, eltartott kisujjal mászkálok a friss megjelenések partiján, előkelő arckifejezéssel kóstolgatom az élményeket. Szeretem a GameStaros életformát, na.

Chava - Nem tud valaki megfizethető áron egy módszert, amivel klónozhatnám magam? Ugyanis szeretnék visszatérni a Pathfinder: Kingmakerhez, miközben ellenállhatatlan vonzást érzek az Assassin's Creed Odyssey irányából is.

Most pedig ti következtek. Mivel játszotok éppen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)