Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Visszavedlettünk gyerekké, és nem férünk a bőrünkbe, mert idén két hónappal hamarabb jött a karácsony.

Hirdetés

Tudtuk, csak nem sejtettük, hogy milyen következményekkel jár a Red Dead Redemption 2 megjelenése. Egyik napról a másikra kiürült a szerkesztőség, szél hajtotta ördögszekerek gördülnek végig a folyosón, gazdátlanul árválkodnak a munkaállomások. Nem maradt ki elolvassa a legváltozatosabb kifogásokat, hogy épp miért kell mindenkinek otthon maradnia.

Hirdetés

Duncan - (Valami noname játékról készít tesztet éppen, nem tudtuk elérni...)


HP - Az Assassin's Creed Odyssey tempója után a Red Dead Redemption 2 nagyon komolyan behúzta a féket, nagyon hirtelen volt a váltás, így még szoknom kell az élményt. Nagyon fura kettősséget érzek, majd Duncan tesztjéhez írok egy külön véleményt erről. Végtelenül csodálom a játékot, de most kicsit "élménybe zárva" érzem magam, és a kötöttségeket még nem tudom olyan komplex csodaként értelmezni, mint amilyennek egyébként lehet. Fura. De nézzétek inkább Kacit:

Szada - Thronebreaker: The Witcher Tales pörög orrvérzésig. Annyira jó ismét elmerülni ebben a lore-ban és a Gwent is rengeteget változott a korábbiakhoz képest! Még csak most kezdtem el ezt a spin-offot, de már beszippantott. 

Paca - Igen, azzal fogok játszani, ne is keressetek. 

Kivi - Az első pár napjáról lemaradtam, de hétvégén biztosan nézni fogom az ESL One Hamburg 2018 Dota 2 bajnokságot. A konzolon pedig pörögni fog a Red Dead Redemption 2, amelyre pénteken még nem jutott időm.

Tonight - Meg sem próbálok szembefordulni az árral, addig fog pörögni a Red Dead Redemption 2, amíg a fülemen nem jön ki. Outlaws for life!!!

Csirke - Túl rövid a hétvége és túl sok a tennivaló a vadnyugaton. Az évezred barma vagyok egyébként, hogy a Red Dead Redemption 2 megjelenése előtt mentem el szabira, nem pedig utána. 

Chava - Ahogy ilyentájt lenni szokott, ádáz harcot vívok a bőség zavarával, és jelenleg épp vesztésre állok a küzdelemben. Lankadatlanul hívogat a Red Dead Redemption 2, de az Assassin's Creed Odyssey-t sem akarom még elengedni, miközben már az ajtómon kopogtat a Call of Cthulhu, amire nagyjából a Dark Corners of the Earth óta várok. Szükségem lenne pár hét fizetett szabadságra. Legyen inkább néhány hónap!

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)