Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Mit kapunk, ha összeöntünk egy négynapos miniszabit az év játékmegjelenésekben leggazdagabb időszakával?

Hirdetés

Persze, hogy kihasználjuk az alkalmat, és elmerülünk kedvenc hobbinkban, miközben továbbra sem enyhül szerkesztőségünkön a Red Dead Redemption 2 szorítása. Habár mint példánk mutatja, a vadnyugaton kívül is van élet. Érdemes mindet felfedezni.

Hirdetés

Szada - Gyűröm tovább a Thronebreaker: The Witcher Tales-t, mert magába bolondított. Már számos órát töltöttünk együtt és még mindig többet akarok. Most mit mondjak, ahogy telnek az évek, egyre könnyebb elcsavarni a fejem. Meve-nek sem volt nehéz.

Paca - 25 óra után 41%-nál járok a Red Dead Redemption 2 sztorijában, pedig én kimondottan azt játszom, nem csellengek, mint a többiek. Most visszaveszek egy kicsit, a történet darálása helyett inkább élvezem a vadnyugat nyújtotta örömöket, mint a blackjack meg a horgászat.

Tonight - A hosszú hétvége kiváló alkalom lesz arra, hogy ténylegesen elmerüljek a Red Dead Redemption 2-ben, viszont pár nappal ezelőtt Toby Fox, a zseniális Undertale készítője meglepetésszerűen közzétett egy demót a játék folytatásához (azt hiszem, nem teljesen értem, de Foxot ismerve ez volt a cél), szóval előbb azon kell átrágnom magam.

Csirke - Nagyjából 30 órát pakoltam már a Red Dead Redemption 2-be, viszont magával a történettel még szinte semmit sem haladtam, a második fejezet legelejénél járok. Nincs mit tenni, én mindig elindulok egy sztoriküldi felé, de útközben folyton beleakadok valami érdekesbe, aztán azon kapom magam, hogy egy órája vadászok az erdőben vagy épp dominózok a táborban. 

HP - Megakadtam a Red Dead Redemtion 2-ben, nem visz a flow, szóval most inkább kicsit vissza a Forza Horizon 4 világába, ahol a szuperkínos táncikálás mellett azért bőven van még tennivaló és móka. Trailer helyett inkább mutatom is nektek a tesztünket, olyan szépen el van mondva minden, hogy magam sem mondhatnám ékesebben. Íme.

Kivi - A Red Dead Redemption 2 mellett visszatérek a Spider-Manhez, hogy kis csúszás után végre végigjátsszam a The Heist DLC-t.

Chava - Egyelőre vegyes, mi több egymásnak ellentmondó érzések és gondolatok kavarognak bennem az új Call of Cthulhu játékadaptáció kapcsán. Régóta készülök már arra, hogy a Mérhetetlen Vének szemei közé nézzek, még az sem tántoríthat el, hogy a Cyanide alkotása külsőségek tekintetében az előző konzolgenerációt idézi, és annak sem a szépségdíjas képviselőit.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)